Beskrivelse

Beho Beho

En safarireise utenom det vanlige
I et av de største viltreservater i verden, Selous Game Reserve i den sørlige delen av Tanzania, ligger Beho Beho. Den usjenerte plasseringen langt ute på den afrikanske savannen, utsikten til langstrakte sletter og elver, flokker av ville dyr og fugler og de oransjerøde solnedganger - og den på samme tid luksuriøse og autentiske lodgen – gir deg en safariopplevelse du aldri har prøvd før. 
 
Velegnet for par
Storslagen safari til fots
Fantastisk utsikt over Selous
Sannsynligvis den beste lodgen i Selous
Topprofessjonelle guider
FASILITETER Beho Beho
Når den afrikanske savannen, de ville dyrene og det imponerende fuglelivet skal oppleves, gir Beho Beho deg muligheten til å gjøre det både til fots, i bil og i båt.
Beho Beho er kjent for sine fantastiske vandre-safarier, hvor du virkelig kan få brukt alle dine sanser og oppleve selv de minste detaljer. I bil kan du oppleve større områder og ofte komme tettere på de ville dyrene, og i båt har du muligheten til å oppleve dyrene som lever i og ved elvene. Campens guider er dyktige til å oppspore dyrene og har stor kunnskap om Afrika.
 
I campen kan du slappe av etter en spennende dag på savannen. Nyt omgivelsene fra din private veranda, ta en forfriskende dukkert i bassenget eller få servert en kjølig drink, mens du tar et spill biljard.
 
Internett, trådløs (gratis)
Privat svømmebasseng
Romservice
Safari - i åpne 4x4
Safari - liten båt med motor
Safari - tilbud om vandresafari
Svømmebasseng