Beskrivelse

Gibb's Farm

Et safariopphold for alle sanser
Gibbs Farm ligger i en åsside i Nord-Tanzania, med utsikt over Great Rift Valley og Ngorongoro skogen. Gården er omgitt av kaffeplantasjer, grønnsakshager og blomsterhager. Det er 19 koselige lodger, fantastiske omgivelser og de beste mulighetene for å oppleve Afrikas natur, historie og befolkning - alt sammen pakket inn i en varm, rustikk og luksuriøs atmosfære.
 
Under oppholdet er det i tillegg til avslapning ved bassenget (som åpnet i november 2018), forskjellige aktiviteter på gården og i nærområdet.
 
Barnevennlig
Velegnet for par
Naturskjønt område
Hjemmelaget økologisk mat
Kulturopplevelse
FASILITETER Gibb's Farm
De beste mulighetene for å oppleve Afrikas natur, historie og befolkning - alt sammen pakket inn i en varm, rustikk og luksuriøs atmosfære.
Start for eksempel dagen tidlig med en kopp kaffe på verandaen og nyt lydene av det fantastiske fuglelivet, eller ta en tur med en naturforsker på gården for å observere de forskjellige fuglene. Gibbs Farm har registrert over 200 forskjellige fuglearter. En annen morgenaktivitet er en tur på kjøkkenet hvor du kan bli med på å bake brød med kokken. Ta en tur med kjøkkenpersonalet i urtehagen, hvor det høstes ferske organiske grønnsaker hver dag, som er inkludert i dagens lunsj og middag.
 
Gibbs Farm er omgitt av kaffeplanter, og hver dag stekes bønner til kaffen som serveres på gården. Kaffen ristes på samme måte som de har gjort i generasjoner, noe du også kan oppleve her. På kvelden fyres det opp et bål og naturguiden og den tradisjonelle healeren deler historiene deres om kultur, tradisjonell medisin, primater, elefanter og mer.
 
På Gibbs er det også mulighet for forskjellige turer, for eksempel med naturguide eller en masai til Ngorongoro-skogen, hvor de forteller om både flora og fauna. Eller du kan gå med gårdens gartner en tur rundt på gården, som nærmest er et naturmuseum.
 
Ta en tur til den nærliggende landsbyen Tloma, hvor du kan møte en lokal familie, høre og lære om deres kultur. I landsbyen kan du også se hvordan de lager potter ved å bruke gamle teknikker, og du kan smake på det lokale brygget.
 
Det er flere muligheter for å komme seg ut og oppleve lokalsamfunnet, for eksempel en tur til byen Karatu, hvor du besøker det lokale markedet, en bar, en frisør og observerer dagliglivet i en mindre afrikansk by.
 
Internett (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Safari - i åpne 4x4
Safari - tilbud om vandresafari
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng