Beskrivelse

&Beyond Lake Manyara Tree Lodge

Fantastisk luksus i urskogens tretopper
Den sørlige delen av Lake Manyara Nasjonalpark er dekket av en tykk, smaragdgrønn mahogniskog og fornemmelsen av å bevege seg inn mellom de høye, grønne trærne som oser av liv, fuglekvitter og nysgjerrige aper, leder tankene til barndommens Tarzan-noveller.
 
Dypt inne i skogen ligger &Beyond Lake Manyara Tree Lodge, med vakre bygninger bygd på mahogni-påler. Hovedbygningen troner foran deg når du ankommer stedet, og snart blir du ledet via små skogstier opp trappen til din luksuriøse trehytte.
 
Velegnet for par
Bo midt i tropisk regnskog
Se tusenvis av flamingoer
Privat butler
Tre-klatrende løver
FASILITETER &Beyond Lake Manyara Tree Lodge
Alt er innredet for å gi deg den optimale opplevelsen ved å bo midt i en tropisk regnskog, men med komfort, lekker mat og luksus av høyeste kvalitet.
Hovedbygningen rommer restaurant og bar, og kjøkkenet er åpent, slik at du kan følge med på tilberedningen. Middagen kan serveres privat - hjemme på din terrasse.
 
Dagen tilbringes på safarikjøring ved Lake Manyara, som er berømt for sine tre-klatrende løver og tusenvis av flamingoer. Ekstra aktiviteter mot betaling er natt-safari, massasje eller frokost/piknik ved bredden av Lake Manyara.
 
Boma (ute grilling)
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åpne 4x4
Safari - mulighet for kveldssafari
Safari - tilbud om vandresafari
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Sykler