Beskrivelse

Lamai Serengeti

Gnuens årlige vandring til nye gressletter sett fra første rad
I den nordlige utkanten av Serengeti, med utsikt over slettene og Mara-elven, ligger Lamai Serengeti, en liten, eksklusiv lodge som tilbyr trygge og komfortable omgivelser for et safarieventyr du sent vil glemme.
 
Lamai Serengetis beliggenhet er blant de aller beste på hele Serengeti-sletten. Hvert år når tusenvis av gnuer vandrer til nye gressletter, går de rett forbi verandaen din. Det betyr at du faktisk kan sitte i leiren og oppleve dette på nært hold.
 
I tillegg er det gode sjanser for å bli vitne til dramaet når gnuene krysser Mara-elven (juli-oktober).
Barnevennlig
Velegnet for par
The Great Migration
Serengeti
I nærheten av Mara-elven
Dyktige guider
FASILITETER Lamai Serengeti
Fra Lamai har du det ultimate utgangspunktet for utallige spennende safarier - både til fots og i bil.
Lamai er kjent for sine dyktige guider og sørger for at hver eneste tur blir en fantastisk opplevelse. Når du kommer tilbake til lodgen etter nok en spennende safari, kan du ta en forfriskende dukkert i bassenget eller nyte en kjølig drink på verandaen mens du ser de ville dyrene beite med den brennende afrikanske solnedgangen i bakgrunnen. Når mørket faller på, serveres middagen i spisesalen eller utendørs under en stjernespekket nattehimmel.
 
Rommene
Lamai Serengeti har bare 12 rom - 8 i én lodge og 4 for seg selv i en annen lodge, slik at en familie eller en større gruppe kan bo for seg selv. Rommene er designet i harmoni med naturen og omgivelsene - både når det gjelder design, materialer og beliggenhet - og selvfølgelig med fokus på komfort og sikkerhet.
Bibliotek
Internett
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åpne 4x4
Safari - tilbud om vandresafari
Svømmebasseng