Beskrivelse

Serengeti Migration Camp

Luksus-camp på første rad mot Serengeti slettens fantastiske ”vilt show”
På Serengeti-sletten i det nordvestlige Tanzania, hvor de kjempestore flokkene av dyr begynner sin 1000 km lange vandring til nye gress-sletter, ligger Serengeti Migration Camp. Her er det utsikt på første rad til det ultimate ”vilt showet” som naturelskere, forfattere og filminstruktører fra alle kroker av verden har filmet og fortalt om.
 
Fra den private terrassen, som omgir teltene på Serengeti Migration Camp, kan denne scenen beundres dagen lang. Dette synet, lydene fra bushen som aldri stopper og den komfortable, trygge og luksuriøse atmosfæren gjør oppholdet på Serengeti Migration Camp til en uforglemmelig opplevelse.
 
Serengeti Migration Camp er den perfekte destinasjonen for alle som alltid har drømt om å oppleve Serengeti slettens imponerende dyreliv og som samtidig ønsker å bo komfortabelt og luksuriøst.
 
Velegnet for par
Autentisk
Luksuscamp
FASILITETER Serengeti Migration Camp
Her er det utsikt på første rad til det ultimate ”vilt showet”, som naturelskere, forfattere og filminstruktører fra alle kroker av verden har filmet og fortalt om.
Beliggenheten ved den berømte Serengeti sletten gir deg rike muligheter til å oppleve savannens ville dyreliv på første rad fra din private veranda. Men skulle du ha lyst til å komme enda tettere på det rike dyre- og fuglelivet, så kan du dra på en spennende heldags safari sammen med erfarne guider eller på gåturer langs Grumeti-elvens bredder. Du kan også se det vakre landskapet ovenfra, med en tur i varmluftballong, hvor du svever lydløst over flokkene av dyr og fugler.
 
Etter en lang dag med spennende utflukter kan du slappe av og nyte de oransjerøde solnedgangene på sol-dekket eller ta en forfriskende dukkert i bassenget og avslutte dagen med en utsøkt middag i restauranten, som har utsikt til Grumeti elven.
 
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åpne 4x4
Safari - tilbud om vandresafari
Svømmebasseng