Beskrivelse

Singita Sabora Tented Camp

Teltluksus på sitt aller beste
Singita Sabora er en permanent luksuscamp med alle moderne bekvemmeligheter i de meget store luksusteltene, inkl. air condition og Internett og smakfull innredning med antikke møbler, mahognikister og persiske tepper. Men du glemmer ikke et øyeblikk, at du befinner deg rett ved Serengetis savanne, for utsikten fra teltet er rett mot et trafikkert vannhull med massevis av ville savanne-dyr.
 
Når er den beste tiden for å se den store migrasjonen i Serengeti?
Det er egentlig ingen begynnelse eller slutt på gnuenes konstante leting etter mat og vann. Den eneste virkelige begynnelsen er når kalvene blir født - nesten 400 000 kalver blir født over en periode på 6 uker, vanligvis mellom slutten av januar og midten av mars. Ruten kan variere fra år til år og er avhengig av vær og andre faktorer.
 
Hvilke tider på året kan du oppleve migrasjonen, og i hvilket område?
Det er vanskelig å forutsi nøyaktig hvor migrasjonen er i en gitt måned fordi migrasjonen avhenger mye av værmønstre. Generelt, gjennom året, beveger dyrene seg fra de våte sørlige og østlige slettene i Serengeti fra november til mars, gjennom den vestlige og sentrale regionen, til det tørrere nord for Serengeti nasjonalpark. Normalt kan man finne migrasjonen både sør og nord for Mara-elven fra slutten av mai til oktober.
 
Velegnet for par
Luksuscamp
Massevis av savanne-vilt
FASILITETER Singita Sabora Tented Camp
Som navnet antyder, er dette en telt camp, men glem alle forestillinger om primitivt leirliv
Hovedbygningen har restaurant, bar, lounge, satellitt-TV, DVD, spa, bibliotek, og et stort utsiktsdekk. Her er det dessuten et oppvarmet svømmebasseng. Dagen tilbringes med safari om morgenen og ettermiddagen, og når mørket faller på dekker personalet opp til stemningsfull middag under den afrikanske stjernehimmelen.
 
Bibliotek
Fitness senter
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åpne 4x4
Safari - tilbud om vandresafari
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Tennisbane
TV