Rundreise beskrivelse Reisen fra Sunset Hill til Verdens 8. Naturlige Underverk, og det ultimate ”vilt show”

Tanzania Flysafari Deluxe

Tanzania Flysafari Deluxe

Bli med på denne 8-dagers reisen til Tanzanias beste safaridestinasjoner. Få uforglemmelige safariopplevelser i verdenskjente naturparker og se savannens dyreliv på nært hold - og se frem til eventyrlige netter i luksuriøse omgivelser under stjernene i koselige camper, på en frodig kaffeplantasje og historisk herregård.

 
Som en del av en liten gruppe på opptil 8 deltakere, vil du oppleve noe av det beste som Tanzania har å tilby. En eksklusiv privat flytur tar deg på den letteste måten fra det ene eventyret til det neste. Turen går gjennom Tarangires fantastiske landskap av baobab-trær, palmer og elefanter, til det man best kan beskrive som Edens hage; Ngorongoro Crater, som ender i den verdensberømte Serengeti med uendelige horisonter og imponerende dyreliv. Du vil oppleve vakre og praktfulle naturområder, fantastiske solnedganger og kilometerlange elver. Du vil møte det fassinerende masaifolket, besøke en kaffeplantasje og oppleve det spektakulære Ngorongoro-krateret.
 
Gjennom reisen vil du bo i autentiske og naturskjønne omgivelser i koselige leirer under stjernene, i et historisk herregård og på en vakker kaffeplantasje omgitt av frodige grønne åkrer.
 
Reisen er for de aktive og eventyrlystne som ønsker en reise som byr på alt fra ro og avslapning til spenning og action.
 
 
 
Garanteret afrejse
- Vi garanterer avreise ved min. 2 gjester
Reisebeskrivelse Tanzania Flysafari Deluxe Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Dag 1
Ankomst til Tanzania
Arusha Coffee Lodge
Det luksuriøse Cessna-flyet
Etter flyturen kommer du til Kilimanjaro International Airport i Tanzania, der en representant fra vår lokale partner vil ta deg imot. Deretter blir du ført til Arusha Coffee Lodge, hvor du skal overnatte den første natten. Lodgen ligger i utkanten av "safarihovedstaden" Arusha omgitt av en kaffeplantasje.
 
Arusha Coffee Lodges gir et perfekt utgangspunkt for de mange eventyrene som venter i området, og opplevelsen vil være komplett når morgenen begynner med nybrygget kaffe som nylig er høstet i de omkringliggende åkrene. Her kan du slappe av, utforske området eller nyte solen ved bassenget.
 
Om kvelden kan du nyte en middag i restauranten ”Plantation House”, hvor du får en à la carte-meny - etterfulgt av en nybrygget kopp kaffe i gløden fra peisen.
Overnatting
Arusha Coffee Lodge
Måltider
Middag med udvalgte drinker
Dag 2
Tarangire — Rundtur i kaffeplantasjen, flytur og safari
Tarangire Treetops
Tarangire Treetops
Etter frokost kan de som føler for det være med på en spennende gåtur i kaffeplantasjen, hvor du ser hvordan kaffeplanten dyrkes, høstes og bearbeides og til slutt ender opp som morgenkaffe.
 
Etterpå får du servert en lunsj og deretter kjørt til Arusha flyplass, hvor du flyr til Kuro Airstrip i Tarangire nasjonalpark. Her finner du en spennende safaritur i Tarangire nasjonalpark, som er hjemsted for den største konsentrasjonen av elefanter i Tanzania og for enorme flokker med over 550 forskjellige fuglearter.
 
Du ankommer campen din, som ligger i Treetops private reservat. Her i Tarangire Treetops tilbringer du to netter i de mest fantastiske trehytter midt mellom fasinerende baobab- og marulatrær.
Overnatting
Tarangire Treetops
Måltider
Helpensjon og utvalgte drikkevarer
Dag 3
Tarangire — Safari, masai-landsby og cocktailer i bushen
Tarangire Treetops
Sundowner
Etter frokost venter en spennende dag full av aktiviteter. Du drar på en firehjulsdrevet safari, hvor du kommer nær dyreliv, en tur til en masai-landsby, hvor du kan oppleve dagliglivet her og det varme og vennlige folket, og på en gåtur i bushen der du får en helt annerledes safariopplevelse. På ettermiddagen kan du nyte utsikten til den spektakulære afrikanske solnedgangen, som gir alt en gylden oransje glød mens du nyter en kjølig ”sundowner”, når de oransje, røde og gule fargene forsvinner med solen og himmelen i stedet er utsmykket med millioner av lysende stjerner. 
 
Lunsj og middag om kvelden serveres i campen, hvor du kan nyte utsikten til vannhullet, hvor mange dyr ofte kommer for å drikke.
Overnatting
Tarangire Treetops
Måltider
Helpensjon og utvalgte drikkevarer
Dag 4
Ngorongoro — Safari, piknik og ”high tea”
The Manor at Ngorongoro
The Manor at Ngorongoro
Etter frokost kan du ta en ny spennende safaritur i Tarangire nasjonalpark. Underveis blir det piknik og lunsj i det fri. Etterpå fortsettes det til Kuro Airstrip. Fra Tarangire har du en kort flytur til Manyara Airstrip. Herfra blir du ført til The Manor på Ngorongoro, hvor du vil bli invitert til deres spesielle "High Tea".
 
Herregården på Ngorongoro er en one-of-a-kind-opplevelse. Her møter du afrikansk vennlighet med gammel afro-europeisk arkitektur, omgitt av naturskjønne høylandet og - ikke minst - et veldig spesielt sted som står på UNESCOs verdensarvliste; Ngorongoro krater, som du besøker dagen etter. Synet som vil møte deg når du står på kanten av krateret og ser ut over det ubeskrivelig vakre landskapet, vil være et syn du aldri glemmer.
 
På The Manor vil du oppleve en veldig hjemmekoselig atmosfære, da hver eneste detalj i det gamle herregården er gjennomtenkt med fokus på å skape en behagelig og koselig atmosfære. Stedet har gjesterom fordelt på 10 hytter. Alle rommene har en åpen peis og elegant og komfortabel innredning, slik at du vil føle deg som hjemme. Hyttene er plassert slik at alle har utsikt over det vakre landskapet og samtidig drar nytte av stillheten og de private omgivelsene.
 
Resten av dagen kan brukes til avslapping ved bassenget eller i spaet, til å utforske det fantastiske rundt herregården eller besøke stallen. Her på The Manor på Ngorongoro har du to overnattinger.
Overnatting
The Manor at Ngorongoro
Måltider
Helpensjon og utvalgte drikkevarer
Dag 5
Ngorongoro — Safari og piknik i krateret
The Manor at Ngorongoro
Ngorongoro
Etter en tidlig frokost besøker du Ngorongoro-krateret, som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Det er den største uttørkede kalderaen i verden - en kraterlignende formasjon som dukker opp når en vulkan synker etter et voldsomt utbrudd - og hjem til de fleste dyrene du drømmer om å se i Øst-Afrika.
 
I bunnen av krateret, som er dekket med frodige gressletter, akasietrær og skog, lever et mylder fugler og dyreliv, inkludert de berømte "Big 5" - løven, bøffelen, neshornen, leoparden og elefanten.
 
Du spiser en piknik lunsj i bunnen av krateret, mens du ser på flodhestene som svømmer og gnuer og sebraer holder et våkent øye etter rovdyr. Etter en lang og spennende dag kommer du tilbake til The Manor, hvor du får servert en deilig middag.
Overnatting
The Manor at Ngorongoro
Måltider
Helpensjon og utvalgte drikkevarer
Dag 6
Serengeti — Safari, lunsj i bushen og middag under stjernene
Serengeti Migration Camp eller Pioneer Camp
Serengeti Migration Camp
Etter frokost på The Manor kjøres det tilbake til Manyara airstrip, herfra flyr du til den verdensberømte Serengeti Nasjonalpark. Her bor du i enten Serengeti Pioneer Camp eller Serengeti Migration Camp. Om det blir den ene eller den andre campen avhenger av hvor du får de største og beste safariopplevelsene. Du får beskjed om hvilken leir du skal bo i før du ankommer Tanzania. Som hovedregel vil du bo i Serengeti Pioneer Camp fra januar til mai og i Serengeti Migration Camp  fra juni til desember.
 
Begge campene vil gi en autentisk og eksklusiv ramme for en uforglemmelig safariopplevelse. I begge campene er beliggenheten optimalt det ultimate "vilt show" som naturelskere, forfattere og filmregissører fra alle verdenshjørner har filmet og fortalt; gnuenes migrasjon. Hvert år tar enorme flokker av gnuer en farefull ferd på mer enn 1000 km over slettene og gjennom krokodillefylte vann for å nå nye friske gressletter.
 
De neste to nettene tilbringer du natten i campens luksuriøse safaritelt, som samtidig gir deg en følelse av å være i et med omgivelsene og naturen, og som samtidig gir et komfortabelt, trygt og luksuriøst opphold. Teltene er vakkert innredet og har alt du kan ønske deg. Dagene her blir fylt med safari, lunsj i bushen og middag under en stjernehimmel.
Overnatting
Serengeti Migration Camp eller Pioneer Camp
Måltider
Helpensjon og utvalgte drikkevarer
Dag 7
Enda flere opplevelser i den afrikanske bushen
Serengeti Migration Camp eller Pioneer Camp
Serengeti Migration Camp
Etter frokosten er dagen dedikert til Serengeti slettens ville dyreliv med mange safariopplevelser. Du spiser lunsj i bushen, og deretter drar du på enda mer safari. På ettermiddagen kommer du tilbake til campen - til forfriskende sundowners og nok en utsøkt middag under stjernene. Ofte kan det fantastiske dyrelivet på sletten til og med beundres fra campen din. Når mørket faller, kommer natts dyreliv opp og det ses og høres tydelig at sletten atter vekkes tilbake til live.
Overnatting
Serengeti Migration Camp eller Pioneer Camp
Måltider
Helpensjon og utvalgte drikkevarer
Dag 8
Serengeti sletten — Hjemreise eller badeferie
Hjemreise
Flysafari
Start dagen med en kopp kaffe og utsiktene til en spektakulær soloppgang hvis du bor på Pioneer Camp, eller med en safari til fots hvis du bor på Migration Camp.
 
Etter lunsj kjøres det ut på en annen spennende safaritur, som en del av turen til flystripen. Du flyr omtrent 50 minutter over det vakre og skiftende Tanzaniske landskapet og ankommer igjen til Arusha, hvor du blir kjørt til Arusha Coffee Lodge. Hvis det neste flyet ditt ikke er før på dagen, kan du nyte en dag på hytta før du kjøres til Kilimanjaro lufthavn.
 
De som ønsker det, kan utvide safarien med ekstra netter i Serengeti, overnatte en ekstra natt i Arusha eller fortsette reisen til Zanzibar, hvor du virkelig kan slappe av i skyggen av palmetrærne.
 
Forlengelse av reiser er ikke inkludert i prisen.
Overnatting
Hjemreise
PRISINDIKASJON Tanzania Flysafari Deluxe
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER FRA
Periode
Voksen
05.01.23 - 31.03.23
87.295
01.04.23 - 31.05.23
81.895
01.06.23 - 30.06.23
87.295
01.07.23 - 31.10.23
91.395
01.11.23 - 15.12.23
87.295
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 900 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Fly fra Oslo - Kilimanjaro med bytte underveis t/r
 • Flyskatter og avgifter
 • 7 netter i Tanzania som angitt i programmet
  • Inkl. All Inclusive (måltider og drikkevarer som mineralvann, vann, lokale øl, husets vin og utvalgte spritmerker
 • Safari og aktiviteter som angitt i programmet
 • Parkavgifter
 • Transport fra flyplass - hotell t/r
 • Transport mellom parkene med luksus cessna-fly som beskrevet
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.