Rundreise beskrivelse Reisen fra Sunset Hill til Verdens 8. Naturlige Underverk, og det ultimate ”vilt show”

Tanzania Flysafari Deluxe

Tanzania Flysafari Deluxe

Du drar på uforglemmelige safariturer i noen av de mest berømte naturparkene i verden og ser savannens ville dyreliv på nært hold. Du bor i de mest luksuriøse omgivelser under stjernene, i hyggelige camps og i elegante hytter i tretoppene.

 
Afrika har alt. En lang og spennende historie, en fantastisk og mangfoldig natur, et rikt dyreliv og uendelig mange muligheter til alle former for eventyr.
 
På denne 8 dagers turen som tar deg med privatfly til Tarangire, Ngorongoro og Serengeti, vil du oppleve noe av det beste Tanzania kan by på. Du vil oppleve vakre og storslåtte naturområder, fantastiske solnedganger og kilometerlange elver. Du møter det fascinerende masaifolket, besøker kaffeplantasjer og opplever det som kalles verdens 8. naturlige underverk.
 
Du drar på uforglemmelig safari i noen av de mest berømte naturparker i verden og ser savannens ville dyreliv på nært hold, og du bor i de mest luksuriøse omgivelser under stjernene i hyggelige camps og i elegante hytter i tretoppene.
 
Turen er for de aktive og eventyrlystne som ønsker en reise på første klasse, som byr på alt fra ro og avslapning til spenning og action.
 
 
 
Garanteret afrejse
Vi garanterer avreise ved min. 2 gjester
Reisebeskrivelse Tanzania Flysafari Deluxe Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Dag 1
Ankomst til Tanzania
Arusha Coffee Lodge
Det luksuriøse Cessna-flyet
Vi ankommer til Tanzania, hvor vi blir kjørt til vårt hotell Arusha Coffee Lodge. Det ligger i et av Afrikas flotteste landskaper i utkanten av den hyggelige byen Arusha og har en fantastisk utsikt over en av Tanzanias største kaffeplantasjer og Mount Meru i baggrunden.
 
Arusha Coffee Lodges danner et perfekt udgangspunkt for mange eventyr, der venter i området og opplevelsen blir komplett når morgenen starter med friskbrygget kaffe, som nylig er høstet på de omkringliggende marker. Her kan vi slappe av, gjøre oppdagelser i området eller nyte solen ved bassenget. Om kvelden nyter vi middag på Plantation House restauranten, hvor vi får en a la carte meny av retter inspirert av det beste fra det europeiske og afrikanske kjøkken – etterfulgt av en friskbrygget kopp kaffe i varmen og lysskinnet av bålet.
 
Overnatting
Arusha Coffee Lodge
Måltider
All Inclusive
Dag 2
Tarangire Nasjonalpark
Tarangire Treetops
Tarangire Treetops
Rundtur i kaffeplantagen, safari fra luften og Tarangire National Park
 
Etter morgenmaten kan de som ønsker, bli med på en spenndende gåtur i kaffeplantasjen, hvor vi lærer om, hvordan kaffeplanten dyrkes, høstes og forarbeides og blir til en morgenkaffe. Heretter får vi en lett frokost og blir så kjørt til en liten lufthavn kun en halv kilometer fra vår lodge, hvor det lille Cessna flyet venter på oss.
 
Etter en 20 minutters flytur, som byr på et flott og utrolig landskap, ankommer vi til Tarangire National Park. Straks etter landingen får vi en liten forfriskelse med pindemat, læskende drikke og mousserende vin. Herefter venter der os en spændende safaritur gennem Tarangire National Park, som er hjemsted for den største koncentration af elefanter i Tanzania og kæmpemæssige flokke af over 550 forskellige fuglearter.
 
Om aftenen spiser vi middag i en autentisk Masai stemning, hvor vi ikke bare får serveret lækre afrikanske retter, men også oplever ægte masai traditioner, når masaierne danser og synger for os – sange og danse, som er ført videre fra generation til generation.
 
Overnatting
Tarangire Treetops
Måltider
All Inclusive
Dag 3
Tarangire Nasjonalpark
Tarangire Treetops
Sundowner
Safari, lunsj og cocktailer i bushen
 
Før frokosten kan de som vil ta en gå-safari i parken, samtidig som slettens dyre- og fugleliv sakte våkner. Etter frokost drar vi på en lengre safari med bil, hvor vi kommer nærmere dyrelivet og avslutter turen på et spesielt vakkert sted hvor vi spiser lunsj utendørs. Det er også mulig å besøke en masai-landsby og oppleve dagliglivet her og de varme og vennlige menneskene.
 
Etter noen avslappende timer på Tarangire Treetops, drar vi igjen ut på sletten med bil, og etter en 25 minutters kjøretur ankommer vi Sunset Hill. Herfra blir vi betatt av den spektakulære afrikanske solnedgangen, som gir alt en gylden oransje glød mens vi nyter en kjølig cocktail. Når de oransje, røde og gule fargene forsvinner med solen og himmelen i stedet er utsmykket med millioner av lysende stjerner, begynner vår nattsafari, som er en del av hjemturen.
 
Tilbake i leiren forbereder våre talentfulle kokker nok en utsøkt middag mens vi ser på de mange dyrene som drikker ved vannhullet 50 meter fra oss.
 
Overnatting
Tarangire Treetops
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Ngorongoro krateret
The Manor at Ngorongoro
The Manor at Ngorongoro
Safari, piknik og "High Tea" i Ngorongoro
 
Etter frokost tar vi på oss en annen spennende safari gjennom Tarangire nasjonalpark til Kuro flyplass. På veien tar vi en piknik og spiser lunsj utendørs før vi ankommer flyplassen, her blir det en kort flytur i Cessna-fly til Manyara. Her blir vi kjørt til The Manor på Ngorongoro, hvor vi blir invitert til deres spesielle "High Tea".
 
På The Manor vil du oppleve det som hjemmekoselig, da hver detalj på den gamle herregården er gjennomtenkt med fokus på å skape en behagelig og trygg atmosfære.
 
The Manor på Ngorongoro har 20 eksklusive hytter, som alle har en åpen peis og en stilfull elegant og komfortabel innredning som får enn til å føle deg som hjemme.
 
Hyttene er plassert slik at alle har utsikt over det vakre landskapet og samtidig drar nytte av stillheten og de private omgivelsene. Dagen kan tilbringes avslappende ved bassenget eller i spaet, utforske området eller besøke stallen.
 
Overnatting
The Manor at Ngorongoro
Måltider
All Inclusive
Dag 5
Ngorongoro krateret
The Manor at Ngorongoro
Ngorongoro
Etter en tidlig frokost besøker vi det som kalles verdens 8. naturlige vidunder, nemlig Ngorongoro-krateret. Det er den største "uttørkede" kalderaen i verden - en kraterlignende formasjon som dukker opp når en vulkan synker etter et voldsomt utbrudd - og hjemsted til stort sett alle dyrene du drømmer om å se i Øst-Afrika. Her beiter gigantiske flokker med sebraer, gnuer og antiloper mens løvene sløver seg i solen.
 
På ettermiddagen vender de utrydningstruede svarte neshornene tilbake til kraterets sikkerhet etter å ha beitet på slettene hele dagen. Rett utenfor krateret beiter masaienes flokker av storfe og geiter, slik de har gjort i århundrer.
 
Vi spiser lunsj mens vi ser på flodhester som bader, og gnuer og sebraer som holder et våkent øye etter rovdyr. Etter en lang og spennende dag drar vi tilbake til The Manor hvor middagen blir tilberedt. Det er mulig å få servert middag under stjernene, som romservice eller som en privat middag om du ønsker det.
 
Overnatting
The Manor at Ngorongoro
Måltider
All Inclusive
Dag 6
Serengeti Nasjonalpark
Serengeti Migration Camp
Serengeti Migration Camp
Denne morgenen kan du fritt velge mellom forskjellige aktiviteter. Det er mulighet for å besøke Lake Manyara nasjonalpark eller bli værende på The Manor og gå på ridetur, terrengsykling, nyte en avslappende massasje eller bare slappe av og gå en tur i de vakre omgivelsene.
 
Etter lunsj på The Manor kjører vi 45 minutter til en liten flyplass hvor et Cessna-fly vil fly oss til den verdensberømte nasjonalparken Serengeti. Serengeti er spesielt kjent for sine enorme flokker med gnuer som reiser 1000 km til grønne gressletter hvert år. Flokker som strekker seg over 40 km vandrer rundt på slettene og gjennom krokodillefylte elver.
 
På flyplassen blir vi ønsket velkommen med fingermat og musserende vin, etterpå kjører vi til Serengeti Migration Camp, hvor vi ankommer i tide for å nyte en kjølig drink med utsikt over solnedgangen og Ndasiata-åsene i horisonten.
 
Vi tar to netter på Serengeti Migration Camp, hvor vi har utsikt på første rad på "gnuene i Afrika" som naturelskere, forfattere og filmregissører fra alle verdenshjørner har filmet og rapportert.
 
Fra den private terrassen som omgir teltene på Serengeti Migration Camp, kan denne scenen beundres hele dagen. Denne utsikten, lydene fra bushen som aldri stopper og den komfortable, trygge og luksuriøse atmosfæren gjør oppholdet på Serengeti Migration Camp til en uforglemmelig opplevelse. Vi bor i store telt, som samtidig gir følelsen av å være i et med omgivelsene og naturen og samtidig sørge for et behagelig, trygt og luksuriøst opphold. Teltene er vakkert innredet og har alt du kan ønske deg.
 
Overnatting
Serengeti Migration Camp
Måltider
All Inclusive
Dag 7-8
Serengeti sletten — Hjemreise eller badeferie
Serengeti Migration Camp
Serengeti Migration Camp
Flodhester ved Grumeti-elven, Arusha og hjemreise.
 
Etter nok en velsmakende frokost, tar vi en tur langs bredden av elven Grumeti, sammen med en av våre erfarne guider. Her vil vi oppleve flodhester, et rikt fugleliv og dyr som drikker i vannkanten.
 
Etter lunsj tar vi fatt på nok en spennende safari, som en del av turen til flyplassen. Etter en drøyt 50 minutters flytur over det vakre og skiftende landskapet i Tanzania, ankommer vi Arusha igjen og kjører tilbake til Arusha Coffee Lodge. Her får vi tilbud om et rom hvor vi kan friske oss opp før vi drar tilbake til Norge. De som ønsker det, kan overnatte en ekstra natt her og slappe av og så reise hjem dagen etter. Denne ekstra natten er imidlertid ikke inkludert i prisen.
 
Få mer ut av reisen ...
Du kan for eksempel velge å avslutte ukens intense og oppsiktsvekkende inntrykk med 3 netter på Zanzibar. Bo på det 5-stjernede Kilindi Zanzibar med All Inclusive og privat butler.
 
Overnatting
Serengeti Migration Camp
Måltider
All Inclusive
PRISINDIKASJON Tanzania Flysafari Deluxe
7 NETTER FRA
kr. 65.895 pr person
Fra pris i lavsesong (november - mai)
7 NETTER FRA
kr. 80.295 pr person
Fra pris i høysesongen (juni - oktober)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 900 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Tilbud og rabatter
Blixen Tours VIP ekstra
Som VIP gjest med Blixen Tours er følgende inkludert på denne reisen:
 • Rundtur på kaffeplantasje
 • Kveldssafari i Tarangire
 • Fot-safari i Tarangire
 • Besøk i Masai landsby
 • Massasjebehandling på The Manor at Ngorongoro
 • Ridetur på hest og sykkeltur i området ved The Manor at Ngorongoro
 • Sun-downer i Serengeti
 • Guidet tur langs Grumeti-elven
 • Express check-in
Prisen inkluderer
 • Fly fra Oslo - Kilimanjaro med bytte underveis t/r
 • Flyskatter og avgifter
 • 7 netter i Tanzania som angitt i programmet
  • Inkl. All Inclusive (måltider og drikkevarer som mineralvann, vann, lokale øl, husets vin og utvalgte spritmerker
 • Safari og aktiviteter som angitt i programmet
 • Parkavgifter
 • Transport fra flyplass - hotell t/r
 • Transport mellom parkene med luksus cessna-fly som beskrevet
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.