Beskrivelse

Tarangire Treetops

Uforglemmelige dager og netter i elegante hytter i tretoppene
I masaienes land - helt der hvor det normalt kun er stammefolk og ville dyr som holder til – ligger Tarangire Treetops. I perfekt overensstemmelse med omgivelsene er elegante og luksuriøse trehytter bygget i tretoppene på hundre år gamle, kjempestore trær. Det er et syn som vekker både det indre barnet og livsnyteren i enhver som besøker stedet.
 
Tarangire Treetops er oppkalt etter elven Tarangire, som renner gjennom Tarangire Nasjonalpark, som lodgen ligger i. Parken er særlig berømt for sine store flokker av elefanter, og de mer enn 550 forskjellige fugleartene i parken. Det rike dyre- og fuglelivet og de vakre landstrakte slettene kan beundres på første rad fra hyttens private terrasse.
 
Tarangire Treetops er for eventyreren og livsnyteren som ønsker et annerledes opphold med mulighet for både spennende opplevelser og rolig avslapping og fordypelse.  
 
Velegnet for par
Unik beliggenhet i trekronene
Utsikt over bushen
Luksus tretopp-hytter
FASILITETER Tarangire Treetops
Her er det gode muligheter for å oppleve alt det som området har å by på. Det er turer med luftballong, hvor du i stillheten, svevende høyt over bakken, får en fantastisk utsikt over slettene
Du kan spise middag i bushen og drikke cocktails i solnedgangen. Du kan besøke en Masai landsby og oppleve dagliglivet hos dette fascinerende folket. Dessuten kan du selvfølgelig dra på safari – både gåturer og natt- og dagsafari i bil.
 
Ønsker du å slappe av etter en lang og spennende dag, kan du ta en avkjølende dukkert i bassenget og nyte solen og utsikten til det nærliggende vannhullet, hvor dyrene dagen igjennom kommer for å drikke.
 
Sjefkokkens utsøkte retter kan nytes i restauranten, til masaienes sang eller under stjernene ved bassenget – samme hvor du oppholder deg, så blir også kveldene uforglemmelige i Tarangire Treetops.
 
Hyttene i tretoppene på Tarangire Treetops er møblert i en ekte og elegant stil, som leder tankene til lokalt afrikansk håndverk. Stilen blir fullendt med ”hevet over bakken” følelsen og den fantastiske utsikten fra den private terrassen.
 
Barnepass
Butikk
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Safari - i åpne 4x4
Safari - mulighet for kveldssafari
Safari - tilbud om vandresafari
Svømmebasseng
Vaskeriservice