Beskrivelse

Wildlife Residence

Et sjarmerende boutiquehotell som utstråler personlighet og en intim atmosfære
Wildlife Residence er et sted hvor du umiddelbart føler deg hjemme, nesten som om du har vært der før. Et sted som fester seg i minnet ditt lenge etter at man har reist derfra igjen.
 
Hotellet ligger i et naturskjønt område av Dolly Wildlife Estate nær Arusha og ca. 30-minutters kjøretur fra Kilimanjaro flyplass, noe som gjør Wildlife Residence perfekt som ett enkelt overnattingssted for videre reise.
 
Med utsikt over et lite vannhull kan du sitte på hotellets koselige veranda og høre rolige musikk fra radioen, mens du nyter synet av områdets sebraer, gnuer, kuduer, gaseller og antiloper, som sammen med de lokale hestene ofte ser til grøntområdet for litt beite og vann.
 

Det er derfor vi liker Wildlife Residence

 
Her er det en spesiell ro som du umiddelbart føler på fra du kommer inn på hotellområdet, hvor atmosfæren er avslappet og hjemmekoselig. Med en hyggelig stue og bar kan du møte og prate med andre gjester om ulike reiseopplevelser.
 
Stemningen er satt med varme farger, fine, enkle detaljer og naturlige materialer av afrikanske dyr, som skaper en herlig atmosfære hvor du umiddelbart føler deg som hjemme.
 
Peisen på verandaen er tent om kvelden og hvor du kan nyte en kald øl, en drink eller en varm kopp kaffe. I mørket kan du fortsatt høre lydene av dyrene som spiser, gumler og fnyser i mørket før de slår seg ned til ro i mørket.
Barnevennlig
Velegnet for par
Hjemmekoselig følelse
Dyreliv tett på
Nær Dolly Airstrip og fly-in safari
FASILITETER Wildlife Residence
På Wildlife Residence er rommene innredet forskjellig med personlige preg. Det er rikelig med lys fra de store dørene og vinduene, hvor de luftige gardinene beveger seg mykt i brisen. Fra badekaret i bryllupssuiten kan man se ut på de beitende sebraene, og på terrassene utenfor rommene kommer naturen helt tett på.
 
Kjøkkenet serverer bærekraftig mat, hvor grønnsakene og urtene kommer fra hotellets egen urtehage og kjøttet fra nabogården som produserer og behandler lokalt. Stilen er europeisk/fransk med inspirasjon fra andre stilarter samt en kreativ nysgjerrighet i de enkelte rettene.
 
The Wildlife Residence er perfekt som en enkelt-overnatting før reisen går videre, men velger du å tilbringe lengre tid er det f.eks. mulighet for ridning med hotellets hester. Du kan dra på utflukt til Ngorongoro-krateret, det er spabehandlinger, turer i området, golf og du kan til og med spille polo på den nærliggende poloklubben.
Internett
Lounge/bar
Svømmebasseng