Hotelbeskrivelse

Chiawa Camp

Teltluksus ved Zambezielven
Dette er en av Zambias eldste og beste camper, ganske enkelt. Den har vunnet adskillige priser for både komfort, safariguider og innredning, og den burde også ha vunnet én for sin beliggenhet i Lower Zambezi Nasjonalpark. Fra hele campen er det panoramautsikt over den brede Zambezielven, og elvebredden nedenfor hovedbygningen er de lokale elefanters foretrukne sted å drikke.
 
Bygningene er oppført i naturlige materialer, og skulle det bli for varmt midt på dagen, kan du ta en dukkert i campens basseng mens du kikker på elefantene som gjør det samme i elven få meter unna.
 
Velegnet for par
Panoramautsikt over Zambezi-elven
Luksustelt
En av Zambias beste camper!
Intim atmosfære
FASILITETER Chiawa Camp
Dette er en av Zambias eldste og beste camps, ganske enkelt. Den har vunnet adskillige priser for både komfort, safariguider og innredning, og den burde også ha vunnet én for sin beliggenhet i Lower Zambezi Nasjonalpark.
I tillegg til safariopplevelser, lekker mat og luksusriøse omgivelser er Chiawa Camps' store styrke de ytterst velkvalifiserte og humørfylte guidene som ledsager deg på safari i bil, til fots, i båt eller på natt-safari.
Bibliotek
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åpne 4x4
Safari - liten båt med motor
Safari - mulighet for kveldssafari
Svømmebasseng
Vaskeriservice