Beskrivelse

Time + Tide Chinzombo

Autentisk safari opplevelse i luksuriøse omgivelser
Ved bredden av Luangwa-elven i østlige Zambia ligger en liten eksklusiv lodge som siden åpningen i 2013 allerede har vunnet flere velfortjente priser. Lodgen heter Chinzombo og tilbyr eksepsjonell luksus i bushen - laget med respekt for omgivelsene, dyrelivet og den afrikanske ånd.
 
Velegnet for par
Liten eksklusiv camp
6 villaer
Privat basseng
Luangwa River
FASILITETER Time + Tide Chinzombo
Dagene med Chinzombo byr selvfølgelig på den en enestående safari opplevelsen etter den andre. Dyrelivet er svært rikt på Luangwa reservatet og de eksepsjonelt dyktige guidene sørger for at hver eneste tur, enten til fots, med bil eller båt vil bli en uforglemmelig opplevelse.
Det er en opplevelse i seg selv å være i den eksklusive campen. Her kan du nyte utsikten fra din veranda, ta en avkjølende dukkert i bassenget eller slappe av i skyggen. I tillegg kan du få yogatimer i treningsområdet eller bli skjemt bort med kroppsbehandlinger hvor det blir brukt spesielle teknikker og oljer og skrubber som er laget på stedet av naturlige ingredienser.
 
Om kvelden når du sitter på din veranda rundt peisen kan du høre dyrene kalle på hverandre ute i mørket mens millioner av stjerner skinner klart på himmelen over deg og månen gir akkurat nok lys slik at du kan se silhuetter av dyrene ved elvebredden.
 
Internett, trådløs
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Safari - i åpne 4x4
Safari - liten båt med motor
Safari - tilbud om vandresafari
Spa/velvære
Svømmebasseng