Beskrivelse

Chisa Busanga Camp

Våkn opp i eksklusive "fuglereder" med utsikt over Busanga-slettene og den oransjerøde morgentåken
Chisa betyr fuglerede på Nyanja - bantufolkets språk - og det er en god grunn til at denne unike campen heter nettopp det. Leirens fire rom er inspirert av fuglereirene som pryder de omkringliggende trærne. Her, høyt over bakken, kan du ligge trygt og godt i redet ditt og våkne opp om morgenen til det Busanga Plains også er kjent for: den oransjerøde morgentåken.
 
Men det er ikke det eneste som gjør Chisa Busanga Camp spesiell. Campen bruker kun solenergi - selv på safariturene, som foregår i sanselig stillhet i e-firehjulstrekkere.
 
E-safari i Busanga Plains – lydløs safari, som skjerper sansene
Busanga Plains ligger i Kafue nasjonalpark i Zambia, som er kjent for sitt rike dyreliv og unike økosystem. Lufupa-elven renner ut i Busanga Swamps, som oversvømmes i regntiden og skaper frodige beitemarker for et rikt dyreliv, inkludert elefanter, bøfler, vannbukker, gnuer og et bredt utvalg av antiloper - og med dem rovdyr som løver, geparder, leoparder og hyener. Området er også et paradis for fugleentusiaster, med over 400 fuglearter.
 
På Chisa Busanga Camp får du mange muligheter til å utforske dette spennende området på bush walks, fuglesafari og safariturer i e-firhjulstrekkere. E-safari, eller green safari, er det nyeste innen bærekraftig safari som ikke bare skåner miljøet, men som også forbedrer safariopplevelsen. E-safaribiler bråker ikke som vanlige motoriserte kjøretøy, så opplevelsen blir enda mer intens fordi stillheten skjerper alle sansene og dyrene ikke blir skremt bort av motorstøyen. En annen spennende måte å utforske savannen på er med e-mountainbiking, der du drar på safari med en guide på El-sykkel.
 
 
Fall i søvn til stjernehimmelen og våkne opp til den oransjerøde morgentåken
Når du legger deg i sengen om kvelden, kan du se ut på den fantastiske stjernehimmelen og våkne opp neste morgen til synet av en oransjerød morgentåke som damper opp fra bakken, slik at bare hodene til dyrene er synlige. Begynn dagen på terrassen med en nybrygget kopp kaffe og nyt dette magiske synet som finner sted når nettene er kalde og dagene er varme.
 
Derfor er Chisa Busanga Camp noe helt spesielt
Å sove i et fuglerede er en unik opplevelse. Rommet er ikke stort, men det er noe av det som gjør det så koselig. Campen er noe helt spesielt, som morgenene når solen står opp og kaster sitt rødoransje skjær over tåken som stiger opp fra bakken. Og de lydløse e-safariturene er en fantastisk opplevelse.
Se full beskrivelseSe mindre beskrivelse
Velegnet for par
Sov i "fuglereder"
Stille e-safari
Flott utsikt
Vakker morgentåke
Dyrerikt område
Intim leir
FASILITETER Chisa Busanga Camp
Sov godt i hyggelige fuglereder høyt over bakken
Veverfuglene er dyktige reirbyggere, og med kjærlig presisjon strikker de sammen kvister og gress og fôrer dem med fjær for å skape et koselig hjem for ungene sine. Reirene i Chisa Busanga Camp er bygget med samme presisjon og omhu, og de skal gjenspeile den samme hengivenheten.
 
Campens fire "reir" er bygget fire meter over bakken i skyggen av terminaliatrær. Her kan du nyte utsikten over Busanga-slettene fra king-size-sengen din og fra den private utendørsterrassen. Rommene er kledd med lerret for å holde deg tørr og komfortabel, og har et moderne bad med innendørs- og utendørsdusj. En tretrapp fører opp til reiret, men hvis du har vanskeligheter med å gå, er det også mulig å bestille reir med heis.
 
Ettersom campen kun består av fire reir, er det ideelt å booke eksklusivt for større grupper eller familier.
 
På grunn av oversvømmelser er leiren kun åpen fra juni til november.
Restaurant(er)
Svømmebasseng
Vaskeriservice