Beskrivelse

Sindabezi

Ekte bushopplevelse tett på Victoria fossefallene - safari, kultur- og naturopplevelser.
Dagens første solstråler kommer inn gjennom gardinene. Du våkner langsomt og strekker deg. Den myke sengen er behagelig, men du vet at det er noe utenfor som lokker enda mer. Du tar raskt på deg behagelige klær, trekker gardinene fra og lar solstrålene få fri tilgang inn i hytten din. Ute på den lille verandaen din står en friskbrygget kopp kaffe. Du kan allerede fornemme den fyldige og bitre smaken på tungen og duften av den varme drikken. Du går ut og trekker genseren litt bedre på deg. Morgenluften er fortsatt litt kjølig, men solens første stråler er varme og fyller deg innenfra og ut med livgivende varme og energi. Du legger deg i hengekøyen og smaker på kaffen. Varm og fyldig.
 
Blikket ditt fanger noe på bredden bortenfor. Vannbukk. En liten flokk av de vakre dyrene går stille rundt og gresser og drikker av elven. Morgensolens oransjerøde stråler farger pelsen gyllen og de lange rillede hornene speiler seg i vannet. Du lukker øynene og er tilstede akkurat nå, akkurat her. Her på Sindabezi lodge ved bredden av Zambezielven.
 
Velegnet for par
Luksuriøs bush-camp
Liten privat øy
Tett på Victoria fossen
Kun 5 hytter
FASILITETER Sindabezi
Sindabezi er en vidunderlig bush-camp, som ligger på en liten privat øy, midt ute i Zambezi-elven
Øyen er gode 100 meter bred og 600 meter lang - en skjønn, liten oase, hvor det er en helt naturlig ro og en fantastisk utsikt til dyrelivet i Zambezi Nasjonalpark. Sindabezi er en av de førende eco-lodgene i Afrika, noe som betyr at du kan være med på å verne om naturen, samtidig som du nyter livet i de vakreste og mest eksklusive omgivelsene. 
 
I tillegg til å nyte roen og slappe av på øyen, er det mange forskjellige aktiviteter som du kan fylle dagene dine med. Inkludert i oppholdet er eksempelvis båtcruise i solnedgangen og -oppgangen, lunsj eller ”sundowners” på en sandbanke, fisketur på elven, tur til Maramba Market, Simonga landsby, Tujatane skolen, The Livingstone Museum, safaritur og selvfølgelig tur til Victoria fossen, som er et av Verdens 7 naturlige underverk. På de to sistnevnte turene er parkentré ikke inkludert.
 
Ønsker du flere eller andre opplevelser enn disse, kan du også prøve white water rafting, reise på tur med helikopter og microflight, oppleve Livingstone Island, møte elefanter ansikt til snabel og komme på en historisk togtur med Royal Livingstone Express. Disse opplevelsene er ikke inkludert.
 
Men du behøver faktisk ikke engang å forlate lodgen for at få vakre opplevelser. Du kan nyte solen og en kjølig dukkert i bassenget, du kan slappe av i fellesområdet, hvor det er lounge, ildsted og en plattform som er bygd i trekronene, og hvor det er en perfekt utsikt over elven. Her kan du være heldig å se elefanter, som svømmer til øyen for å finne mat. Opplevelsene venter over alt, selv i restauranten, hvor du får servert utsøkte retter i de mest fantastiske omgivelsene. Alle måltider og utvalgte drikkevarer er inkludert – og du bestemmer selv om du vil spise med de andre gjester eller på en romantisk privat middag et hemmelig sted på øyen.
 
Sindabezi er et helt fantastisk sted for deg som vil have bushopplevelsen, men som fortsatt vil være relativt tett på de mange aktivitetene rund Victoria fossen. Vil du fullende opplevelsen ved Zambezielven, så kan du kombinere oppholdet på Sindabezi med et par dager på søsterlodgen Tongabezi, som ligger en kort seiltur derfra.
 
Rom
Sindabezi er en helt spesiell og luksuriøs bush-camp, og med bare 5 stråtekte hytter har du virkelig mulighet for å føle deg i et med naturen rundt deg. Hyttene har tregulv, kanvasvegger, stråtak og åpen front, slik at alle lyder og lukter kan trenge inn til deg. De er innredet med safe, myggnett, senger som kan omgjøres til dobbelt- eller twinbeds - og klesvask, som er inkludert. Baderommene er delvis utendørs og noen av hyttene har utendørs badekar. 
 
Hyttene er hevet over bakken og har en liten veranda med hengekøye, hvor du helt uforstyrret kan nyte utsikten over elven og bushen.
 
Vis full beskrivelseSe mindre
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Safari - i åpne 4x4
Safari - liten båt med motor
Svømmebasseng
Vaskeriservice