Beskrivelse

The Royal Livingstone

Elegante og stilfulle omgivelser
På Zambezi-elvens skogdekte bredder, ligger hotellet The Royal Livingstone, med en innredning som oser av svunne tiders sjarme og eventyr. Hotellet har suveren beliggenhet direkte til Zambezi elven, med utsikt til Victoria Falls og den fine disen som alltid ligger over det buldrende fossefallet. Når vinden er i den riktige retningen, kan du til og med høre den sakte torden.
 
Dette er et av Zambias absolutt beste hoteller, hvor du i elegante og stilfulle omgivelser nærmest har fornemmelsen av at tiden står stille.
 
Velegnet for par
Stemning og atmosfære
Beliggenhet rett ved Zambezi-elven
I gå-avstand til Victoria Falls
FASILITETER The Royal Livingstone
Luksus fra en svunnen tid. På Zambezi-elvens skogdekte bredder, ligger hotellet The Royal Livingstone, med en innredning som oser av svunne tiders sjarm og eventyr.
Hotellets restaurant er en av Zambias beste. I tillegg er det bar, 24 timers rom-service, butler-service, svømmebasseng og skjønnhetssalong.
 
Hotellet tilbyr et vell av aktiviteter ved Victoria Falls, som bungy jump, river rafting, helikopter-flyvning over fossefallet m.m. Mer fredelige og vakre aktiviteter er solnedgangs-båtcruise med sjanser for å se The Big Five.
 
Bibliotek
Butikk
Concierge
Forretningssenter
Internett
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Romservice
Skjønnhetssalong
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
TV
Vaskeriservice