Beskrivelse

Tongabezi

En oase av romantikk og luksuriøs velvære ved Victoria Falls i Afrikas ”eventyr-hovedstad”
På Zambezi elvens bredder, nær det imponerende og brusende Victoria Falls, ligger et romantisk paradis gjemt - Tongabezi Lodge. Her er intimitet, privatliv, velvære og romantikk i høysetet, noe som gjør stedet ideelt for forelskede par som vil ha tid og fred til at nyte hverandres selskap - og de fantastiske Victoria Falls.
 
På Tongabezi Lodge kan du bo i forskjellige hytter, som hver har deres eget særpreg - Nuthouse, Doghouse, Birdhouse, Treehouse og River cottages. Alle ligger med en fabelaktig utsikt over Zambezi elven og har enten en hel åpen front eller fine nett for vindu, slik at du føler deg i et med naturen når du våkner til lydene fra regnskogen og elven.
 
Tongabezi Lodge er et perfekt utgangspunkt for de mange fantastiske opplevelsene som venter i området rundt Victoria Falls og Zambezi elven, og som samtidig danner en romantisk ramme om en ferie fylt med avslapping, velvære og mye tid til hverandre.
 
Velegnet for par
Ligger rett ved Zambezi-elven
Eksklusiv atmosfære
Godt utvalg av aktiviteter
FASILITETER Tongabezi
Her er intimitet, privatliv, velvære og romantikk i høysetet, noe som gjør stedet ideelt for forelskede par som vil ha tid og fred til å nyte hverandres selskap - og de fantastiske Victoria Falls
Her kan du gjøre nøyaktig så lite eller så mye som du har lyst til. Du kan nyte livet i hytten din og ta inn omgivelsene og Zambezi elvens skjønnhet fra din åpne terrasse. Du kan slappe av med en omgang avslappende massasje eller aromaterapi og du kan få middagen servert på din private terrasse og drikke cocktails i solnedgangen.
 
Ønsker du mer action så kan du reise på de mange turene som er inkludert i oppholdet ditt – kanotur på elven, seiltur i solnedgangen, gåtur i bushen, safari, fisketur, besøk Maramba markedet og Simonga landsbyen og mye mer.
 
I Afrikas ”eventyr-hovedstad” er det mange muligheter for å få adrenalinet til å pumpe rundt i kroppen. Her kan du kjøpe deg til mange uforglemmelige opplevelser. Dra på white water rafting på elven, fly i helikopter eller mini-fly over fossen, bungee jump eller ta en kajakk-tur. Dra på safari i Chobe National Park, spill golf eller besøk Livingstone Island, hvor David Livingstone for første gang så de imponerende Victoria Falls. Og du kan selvfølgelig oppleve ”Røyken som buldrer”, som de lokale kaller Victoria fossen. De er uten tvil en av de største og mest spektakulære severdighetene i Afrika.
 
Fisketurer kan arrangeres
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Safari - i åpne 4x4
Spa/velvære
Svømmebasseng
Vaskeriservice