Fanjove Island

+
Ekte Robinson Crusoe-opplevelse på en øde øy hvor autentisk skipbrudd-eleganse venter
Fanjove Island er den virkelige tingen når det kommer til drømmen om å feriere i totalt uforstyrret ro, langt unna hverdagens bekymringer. Den private øya setter rammen for en intim atmosfære i et avslappet paradis.
 
Denne lille perlen er bare 1 km lang, 400 m bred og ligger vakkert og uforstyrret i Det indiske hav. Her kan du oppleve et livlig og vakkert 11 km langt husrev fylt med koraller, som huser tusenvis av fargerike fisker. Husrevet ligger også kun en svømmetur unna stranden. Rundt øya finner du også noen av havets andre spennende innbyggere, bl.a delfiner, havskilpadder, revhaier - og fra juli til oktober kan du også få øye på knølhval.
 
Det er derfor vi elsker Fanjove Island
Øya har en sjelden ro og minner om et sted hvor tiden har stått stille. Det gamle forlatte fyret fra 1900-tallet, nå omgjort til restaurant, er med på å understreke at sivilisasjonen og dens forstyrrelser er langt unna. Her har du nemlig "forlist" på den vakreste tenkelige måten.
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Barfot luksus
Ekte Robinson Crusoe-stemning
Kom deg vekk fra hverdagens stress og mas
Kombiner med safari
FASILITETER Fanjove Island
Alt det unødvendige er tatt bort slik at du står igjen med det essensielle
Med kun 10 strandhytter på øya er det lagt opp til en unik og privat opplevelse. Alle hyttene, som er 120m² store, ligger med utsikt over stranden. De er bygget i naturmaterialer, som er både godt utført og stilige samtidig som villaene smelter naturlig inn i landskapet.
 
Det autentiske og enkle uttrykket går også igjen på innsiden. Det kan best beskrives som skipbrudd-eleganse, hvor man med kreative virkemidler har tatt naturen fra utsiden med inn og dermed skapt en forbindelse mellom øya og boligen.
 
Lokalt forankret mat preget av områdets kulturhistorie
Det gamle fyret danner rammen om feriestedets restaurant, hvorfra det serveres lokale retter med kulturell påvirkning fra verden som har formet krydderøya Zanzibar over tid.
 
Hengekøyehimmel eller lokale opplevelser?
Fanjove Island er laget for å slappe av i en hengekøye med palmenes svaiende dans i bakgrunnen. Her er det nærliggende å ta en powernap... og når du har tatt en, ta gjerne en til. Når det er sagt, er det også mange ting å gjøre på øya. Først og fremst er det, det nærliggende korallrevet, her er det ganske opplagt å ta på seg snorkel og dykkermaske. For de sertifiserte er det dessuten også muligheter for et dykk.
 
Dra på sjøsafari, kajakksafari eller en tur ut med de små seilbåtene kalt Dhows, utforsk øyas sti-systemer eller nyt en utflukt til en fantastisk nærliggende sandbanke som bare dukker opp ved lavvann.
 
På Fanjove Island er barn over 6 år velkomne.
All Inclusive
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Lounge/bar
Restaurant(er)
Vannsportsaktiviteter