Beskrivelse

Gold Zanzibar Beach House and Spa

Bo på en av Zanzibars beste strender
Zanzibar er kjent for sine fantastiske strender, og Kendwa er en av de to beste strendene på Zanzibar, noe som sier litt.
 
Her ligger Gold Zanzibar Beach House and Spa hvor du kan sette føttene direkte i den hvite sanden og det krystallklare vannet.
 
I motsetning til flere av Zanzibars strender, er ikke Kendwa påvirket i samme grad av tidevannet, og den mer eller mindre konstante vanndybden gjør at du kan bade her hele dagen. Derfor har du på Gold Zanzibar Beach House and Spa noen av de beste forutsetningene for å få mest mulig ut av strandferien.
 

Det er derfor vi liker Gold Zanzibar Beach House and Spa

 
Gold Zanzibar har en herlig avslappet atmosfære, personalet er smilende og imøtekommende og det er et hotell hvor du virkelig roer ned og slapper av. Samtidig er det et hotell som har kontroll på kvaliteten. Her er det pent uten å være prangende, avslappet uten å være slurvete og maten spenner fra det lekende lette til det gastronomisk avanserte.
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Fantastisk strand
Avslappet stemning
Deilig spa
FASILITETER Gold Zanzibar Beach House and Spa
Senk skuldrene og slapp helt av

Flott strandferie i avslappede rom

 
Gold Zanzibar Beach House and Spa har tre kategorier: Deluxe-rom, suiter og villaer.
  • Deluxe-rommene er 70 m² store og har enten sjø- eller hageutsikt.
  • Suitene er på 90 m², alle har tilgang til stranden og er tilgjengelige med egen strandpaviljong.
  • Villaene er på 200 m², er enten strandvillaer eller jungelvillaer, har eget basseng og strandvillaen har stor veranda og jacuzzi, og er enten innredet i afrikansk, arabisk eller italiensk stil.
Innredningen er enkel med minimalistiske detaljer. Her er det ikke lagt til noe som ikke trenger å være der, men i stedet er det fokusert på det vesentlige i all sin enkelhet. Dette betyr at opplevelsen av ens rom, suite eller villa er rolig og balansert, noe som passer godt sammen med Gold Zanzibars avslappede strandatmosfære.
 

Restauranter og barer for alle behov

 
Gold Zanzibar har to restauranter og to barer.
 
Kilimanjaro er feriestedets bufférestaurant, hvor du i avslappede og lyse omgivelser kan oppleve mat fra det meste av verden, f.eks. Italia, Frankrike, Mauritius og selvfølgelig det lokale.
 
Den andre restauranten, Gold, er en nydelig a la carte-restaurant, hvor du gjør deg selv en tjeneste om du bestiller bord i god tid, da det er en av de mer populære restaurantene på Zanzibar.
 
Med fokus på havets ferske fangst, kledd med lokalt krydder og pakket inn i velfundert gastronomisk ekspertise, er Gold en restaurant du ønsker å besøke flere ganger.
 
De to barene heter Ocean Dhow og Sultan Bar. Ocean Dhow er strandbaren, hvor du kan få småretter, snacks og deilige kjølige drinker hele dagen.
Sultan bar er mer klassisk i den forstand at den er i stand til å levere smakfulle cocktailer og at det er et godt sted å starte og avslutte kvelden med et mellombesøk på en av de to restaurantene.
 
Sultan Bar er, som navnet tilsier, en hyllest til Zanzibars arabiske fortid, som du kan se i innredningen, hvor sandfargede og brune nyanser skaper en rolig atmosfære, og de hengende arabiske lampene gir et mykt og behagelig lys.
 

Nyt de lokale aktivitetene

 
Gold Zanzibar Beach House and Spa er i høy grad et hotell hvor strand- og badetid står i høysetet. Med eget dykkesenter er det også rikelig med muligheter til å komme seg ut og se noe av undervannsverdenen som Zanzibar også er kjent for.
 
Men det finnes absolutt også muligheter over vannet.
 
Ta deg f.eks. med en av de lokale Dhow-båtene en tur ut til de små vakre øyene som ligger nær Zanzibar. Her har du mulighet til å snorkle med lokale guider og nyte de vakre områdene du seiler gjennom.
 
En tur til Stone Town er også verdt et besøk. Her kan du virkelig føle historien til byen og øya som et handelssenter for mange ulike kulturer. Gamle bygninger i ulike stiler står side om side og vitner om den skiftende innflytelsen som de ulike kulturene har hatt på øyas historie. Påvirkningen fra Europa, Afrika, Arabia og India står i dag som et sammensurium av inntrykk som gjør spesielt inntrykk.
 
Blir du lei av å slappe av på stranden, i bassenget, eller har du fått nok av den gode maten - har Gold Zanzibar også et velutstyrt treningsstudio med utstyr fra Technogym.
 

Spabehandlinger som gjenoppretter balansen

 
Gold Zanzibars spa er et prisvinnende spa med en helhetlig tilnærming til velvære. I samarbeid med Healing Earth tilbys behandlinger som avslapper og reetablerer forbindelsen mellom kropp og sinn.
 
Prøv f.eks. deres Spice Journey Couple Connection eller Golden Goddess Ritual, som kanskje høres litt spesielt ut, men visstnok er helt fantastisk.
 
Alle produktene og behandlingene i spaet er utviklet av Healing Earth med fokus på bærekraft og respekt for mennesker og natur.
Dykkesenter
Fitness senter
Internett, trådløs
Jacuzzi/Hot tub
Lounge/bar
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
TV
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice