Beskrivelse

Thanda Island

Thanda Island - når du vil ha alt for deg selv
Fra luften ser det bare ut som en liten sandhaug, men når du kommer nærmere, ser du tydelig at "haugen" er så mye mer enn bare sand. Her finner du et privat paradis, bare 30 km fra Tanzanias kyst, der du kan tilbringe ferien i fred og ro. Med private båter, vannsportutstyr, spennende utflukter og personale som tar seg av det praktiske, trenger du bare å tenke på å nyte livet.
 
Hva kan du gjøre på Thanda Island?
Svaret er: "Stort sett alt du har lyst til å gjøre." Du kan la spa-terapeutene skjemme deg bort eller spise nybakt pizza på stranden. Du kan spille tennis eller trene i treningsrommet. Du kan gå på stranden og danse under stjernene.
 
Havet med all sin skjønnhet venter på å gi deg flotte opplevelser både over og under overflaten. Du kan snorkle og dykke med fargerike fisker og - hvis du er heldig - skilpadder og hvalhaier, og du kan gli forsiktig over vannet på SUP og kajakk. Du kan dra på havfiske og nyte fangsten til middag om kvelden, og du kan dra på utflukter til naboøyene eller besøke Mafia Island og Zanzibar. Du bestemmer - det er din ferie!
 
Sett seil mot nye eventyr
På Thanda Island har du din egen kokk, vert, rengjøringspersonale, aktivitetsguide og - ikke minst - kaptein. Det finnes en 36 fots opplevelsesyacht, en 28 fots reef runner og en 34 fots Cobalt motorcruiser som du kan bruke når du vil - så nesten uansett hva du vil gjøre på vannet, finnes det en båt som passer til formålet.
 
Derfor er Thanda Island noe helt spesielt
Hvis du drømmer om å feriere på din "egen" øy, er Thanda Island et godt valg. Thanda Island er som et "hjem borte fra hjemmet", og du føler deg komfortabel fra det øyeblikket du ankommer øya og setter tærne i sanden for første gang.
 
 
 
 
 
 
Vis full beskrivelseVis mindre beskrivelse
Barnevennlig
Velegnet for par
Privat øy og luksusvilla
Fullstendig privatliv
Store muligheter for opplevelser og aktiviteter
FASILITETER Thanda Island
Ditt hjem i Det indiske hav
Du ankommer øya, som er på størrelse med 12 fotballbaner, med hurtigbåt eller helikopter. Øya er ubebodd med unntak av én luksusvilla med to tilhørende bandas. Villaen har 5 romantiske suiter med klimaanlegg, king-size-senger og idyllisk strandatmosfære. I stuen er den ene veggen dekorert med en vinreol og den andre med et akvarium med fargerike fisker. I det ene hjørnet finner du flere musikkinstrumenter, og ovenpå er det et kinorom og et bibliotek med blant annet en samling bøker av Ernest Hemingway.
 
De to bandas - tradisjonelle strandhytter - ligger på stranden og kan brukes når du vil. De kan brukes som alternativ overnatting eller som et koselig sted å oppholde seg på dagtid. De er innredet med klimaanlegg, to king-size-senger og eget bad.
 

En tallerken full av opplevelser

På Thanda Island trenger du ikke reise langt for å få gode opplevelser. Faktisk er det bare å sette seg til bords og glede seg til å få opplevelsene servert på tallerkenen. Måltidene er også noe helt spesielt her; alt er ferskt, velsmakende og valgt ut i henhold til dine ønsker og preferanser, som avtales med kokken før avreise. Du kan nyte alt fra nyfanget sjømat, biff, vilt og kylling til sprø grønnsaker, urter og tropisk frukt dyrket lokalt. Kokken lager til og med kokosmelken som brukes i matlagingen, samt iskrem, sorbet, yoghurt og müsli - og for å fullføre opplevelsen serveres maten der du ønsker det, enten det er i villaen, på stranden, under stjernene, ved bassenget, på båten eller i sengen.
All Inclusive
Fitness senter
Internett
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
TV
Vaskeriservice