FASILITETER Zawadi Hotel
Zawadi Hotel ligger på toppen av en klippe, og tilbyr en fantastisk utsikt over Det indiske hav, som du kan nyte fra din private villa, fra restauranter og bar, bassengområdet - og selv fra sengen.
Fra hotellet fører en kort trapp direkte inn i kritthvit puddermyk sand og ut i den vakre lagunen. Her kan du slappe av i solen og nyte privatlivet på de to oppbygde strendene eller du kan snorkle i det krystallklare vannet. Du kan også utforske på dypere vann med dykkerutstyr og profesjonelle instruktører. Skal pulsen opp, kan du jogge gjennom hagen og ha styrketrening i det åpne naturfitnessenteret.
I de to restaurantene kan du behandle smaksløkene mens du skjemmer bort kropp og sjel med massasje på din private terrasse.
Gjestene på Zawadi Hotel kan ta gratis buss fra Zawadi Hotel til søsterhotellet Baraza og benytte spaet, tennisbaner og vannsportsenter eller shoppe i butikken. Du har også muligheten til å spise på søsterhotellene Baraza eller Palms med 20% rabatt hvis du bestiller på forhånd.
Zawadi Hotel er en stor "getaway" for voksne livsnytere som drømmer om å komme bort fra hverdagen for en stund og forsvinne inn i en magisk boble av velvære, uformell luksus, intimitet, skjønnhet og ro.
 
All Inclusive
Butikk
Dykkesenter
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Shuttle Service
Svømmebasseng
Tennisbane
TV
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice