Beskrivelse

The Victoria Falls Hotel

Historisk hotell med utsikt over et av verdens 7 underverker
Det hele begynte i 1904 med byggingen av jernbanen mellom Kapp og Kairo. De mange hardtarbeidende mennene trengte et sted å bo mens byggingen pågikk, og derfor ble The Victoria Falls Hotel åpnet. Hotellet var langt fra det luksushotellet vi kjenner til i dag, men én ting har aldri endret seg: den formidable utsikten over de gigantiske fossene, de store skyene av vannsprut og det vakre frodige landskapet som omgir det hele.
 
Den buldrende røyken
For 150-200 millioner år siden skapte en masse vulkansk aktivitet, sammen med det mektige vannet i Zambezi-elven, Victoria Falls. De lokale stammene hadde visst om fossen lenge før Dr David Livingstone, som den første hvite mannen, oppdaget dem i 1855. Lokalbefolkningen kalte fossen "Mosi-oa-Tunya", som betyr "røyken som buldrer" - men Livingstone valgte å navngi dem etter den britiske dronningen, Victoria.
 
Derfor er vi så glad i The Victoria Falls Hotel
Beliggenheten fornekter seg ikke. Ønsker du å oppleve Victoria Falls og byens mange aktiviteter samt utfluktsmuligheter, ligger hotellet perfekt til med en helt unik utsikt – og historiens sus merkes fortsatt i «the grand old lady».
Velegnet for par
Beliggenhet med utsikt over fossefallene
Afrikas eventyrhovedstad
Kombiner med safari i Chobe, Botswana
Forleng med ekstra dager i forhold til Rovos Rail
Mulighet for golf ca. 10 minutter fra hotellet
Også kjent som "the grand old lady"
FASILITETER The Victoria Falls Hotel
Unike rom og suiter i de vakreste omgivelser
Hotellet ligger med utsikt over den kjente broen og i de mest idylliske omgivelsene i Victoria Falls National Park, som står på UNESCOs verdensarvliste. Den frodige, tropiske hagen med liljedammer og palmetrær som omgir hotellet gir akkurat den rette atmosfæren – og den samme atmosfæren er der når du kommer inn på rommet ditt. Victoria Falls Hotel tilbyr 149 rom og suiter, alle innredet i sin egen unike stil med vakre farger, romantiske senger, dusjkabinett og mye mer.
 
Spennende eventyr og opplevelser - og avslapping på hotellet
Hotellets beliggenhet er helt perfekt, både når du vil utforske fossene og hvis du vil oppleve byen Victoria Falls, som ligger i gangavstand fra hotellet. Dette er også ideelt hvis du ankommer byens togstasjon med Rovos Rail. Victoria Falls kalles også Afrikas eventyrhovedstad – og her er det ekte eventyr og opplevelser for enhver smak (avhengig av årstid og vannmengden i Zambezi-elven).
 
Når du trenger en pause fra eventyr, er The Victoria Falls Hotel et fantastisk sted å trekke seg tilbake til. På hotellet kan du slappe av ved bassenget, unne deg en ansiktsbehandling i spaet eller med manikyr, pedikyr og få håret stylet i frisørsalongen. Du kan også ta en tur i hagen, besøke The Larry Norton Gallery eller Stone Dynamics Gallery, og du kan sette deg ned ved et bord i en av de 4 fantastiske restaurantene og få servert nydelig mat med fantastiske viner - og til slutt, må du ikke snyte deg selv for den berømte High Tea på Stanley's Terrace.
Butikk
Concierge
Fitness senter
Restaurant(er)
Romservice
Skjønnhetssalong
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
TV
Vaskeriservice