Rundreise beskrivelse Explora Journeys

Oppdag hver krok av verden med Explora Journeys.

Oppdag hver krok av verden med Explora Journeys.

I juni ankommer Explora I Middelhavet, der den seiler gjennom hele sommeren.
 
Opplev Sicilia, Hellas, Venezia, Istanbul og mange andre vakre byer og land ved Middelhavet. Kontakt oss for å høre mer om Explora Journeys mange spennende cruiseferier.
 
Bestill reisen din før 31. juli 2024, og dra nytte av "Sail Unique"-kampanjen der du får store besparelser og eksklusive fordeler på utvalgte reiser.
 
Les om reisen vår med Explora Journeys her: Blixen Tours på tur med Explora Journeys
 
EXPLORA1
Hun ligger rolig og stolt i vannet med alle sine terrasser, soldekk, livbåter og svarte skorsteiner med rederiets kunstneriske mandala-logo. Det er et cruiseskip, men ikke "bare" et cruiseskip - det er cruiseskipet EXPLORA1.
 
Explora Journeys er et cruiserederi med et unikt konsept som tilbyr gjestene en reise med mer eventyr og flere muligheter for fordypning. I 2023 lanserte selskapet sitt første av 5-6 skip, og målet er at skipene skal seile på alle verdenshav til de mest eventyrlige stedene på kloden - alltid med nye destinasjoner i sikte, nye ruter og nye opplevelser.
 
Ocean State of Mind
Explora Journeys' slagord er "Ocean State of Mind" - noe som betyr at gjestene skal få oppleve denne tilstanden på alle mulige måter. Skipene er designet i samarbeid med noen av verdens ledende superyachtdesignere, og er utformet for å skape rom, atmosfære og opplevelser fra nederste til øverste dekk, både innvendig og utvendig.
 
Det merker du med en gang du går om bord i skipet, rett inn i lobbyen der myke sofaer, firkantede marmorbord, enorme lysekroner og en bar fra gulv til tak ønsker deg velkommen. Veggen bak baren er opplyst bakfra og delt inn i mange små firkanter med flasker med gylne drinker og skiver av vakre krystaller. Tykke grå tepper går gjennom hele midtskipet, som et grått teppe på det lyse marmorgulvet. Langs sidene ligger den ene eksklusive butikken etter den andre, og midt i rommet slynger en opplyst trapp seg opp til neste etasje, der et Steinway-piano spiller behagelig musikk - helt av seg selv.
 
I de ulike salongene kan du lytte til inspirerende foredrag og livemusikk hver dag, nyte "Afternoon Tea" med pianomusikk eller velge en god sigar i Malt Whiskey Bar, som har et helt rom med hyller utelukkende med de beste sigarene.
 
Nye opplevelser hver dag
Det er noe å gjøre på nesten alle dekk. Det finnes inne- og utendørs treningsområder med det nyeste Technogym-utstyret og en joggebane på øverste dekk der du kan puste inn den friske sjøluften mens du trener. De mange bassengene og boblebadene som er fordelt på flere dekk, både innendørs og utendørs, er vanskelige å løsrive seg fra når solen skinner, musikken spiller mykt fra høyttalerne og duggen renner nedover glasset på drinken din. Men hvis du klarer det, kan du slappe av i spaet, underholde deg i kasinoet, shoppe i butikkene med Rolex, Cartier og Piaget, fordype deg i galleriet, gå på kokkeskole og mye mer.
 
Om kvelden kan du nyte levende musikk i stearinlysenes gjenskinn eller kino på storskjerm ved innendørsbassenget, der glasstaket gjør stjernehimmelen ekstra koselig.
 
Hver dag er det et nytt program med nye treningsøkter, foredrag, liveshow, presentasjoner og opplevelser. Tanken er at det hver dag skal være noe å oppleve for alle - og på flere steder samtidig på skipet.
 
Og derfor er Explora Journeys noe helt spesielt
Å se flere steder- og kanskje til og med flere land på samme ferie - uten å måtte pakke kofferten om og om igjen - kan være helt spesielt, og derfor er det forståelig nok mange som elsker cruiseferier. Explora Journeys har et unikt konsept og et ønske om å gi gjestene 5-stjerners luksus, samtidig som det skal være avslappende og koselig å være om bord. Det synes vi de lykkes veldig godt med.
 
Her kan du lese om reisen vår med Explora Journeys: Blixen Tours på tur med Explora Journeys
 
InnkvarteringEXPLORA 1