Nyt en påskeferie i paradis

I påskeferien 2024 kan du nyte noen av de mest ekstravagante opplevelsene på Maldivene med to eksklusive tilbud på Park Hyatt Maldives Hadahaa og Atmosphere Kanifushi, som byr på en blanding av luksus, skjønnhet og uforglemmelige opplevelser i tropiske omgivelser.
Park Hyatt Maldives Hadahaa - en fredelig oase.
 
 
Park Hyatt Maldives Hadahaa ligger i North Huvadhoo-atollen, en av de sørligste og mest uberørte atollene på Maldivene. Ferieanlegget byr på en opplevelse i harmoni med naturen, kombinert med luksuriøs komfort.
 
Her kan du nyte øyas frodige tropiske vegetasjon, kritthvite sandstrender og et fantastisk husrev med snorkling og dykking i verdensklasse rett fra stranden. Anlegget er en arkitektonisk perle, der de fineste naturmaterialer er brukt i en minimalistisk design som fremhever øyas naturlige skjønnhet.
 
Tilbudet omfatter en rekke unike fordeler som privat snorkling, golfsimulator, kajakk på glassbunn og mye mer - alt i en atmosfære av fred og ro.
 
Påskeferie Pris: Voksen Kr. 61.795,- | Ta kontakt med oss for pris på barn (2-11 år)
 
 
 
 
Atmosphere Kanifushi - luksuriøst mangfold.
 
 
Atmosphere Kanifushi ligger i den vakre Lhaviyani-atollen og er kjent for sin femstjerners service og enestående opplevelser. Her kan du la deg skjemme bort med luksuriøse villaer langs en 2 km lang sandstrand, tilgang til en strandvennlig lagune og Blixen VIP All Inclusive-pakken vår, som inkluderer gratis massasje, tilgang til flere restauranter og et bredt utvalg av førsteklasses viner.
 
Påskeferie Pris: Voksen Kr. 57.895,-  | Ta kontakt med oss for pris på barn (2-11 år)
 
 
 
 
På begge destinasjonene kan du se frem til en unik blanding av avslapning, luksus og eventyr. Park Hyatt Maldives Hadahaa er perfekt for deg som drømmer om fred og ro i uberørte omgivelser, mens Atmosphere Kanifushi også byr på en mer dynamisk ferie med spennende aktiviteter og fasiliteter.
 
Uansett hvilket hotell du velger, kan du se frem til en uforglemmelig påskeferie i det tropiske paradiset Maldivene.