Rundreise beskrivelse Et velværeeventyr i Sri Lankas vakre natur.

Fra frodige, tekledde fjell til Sri Lankas gylne kystlinje

Fra frodige, tekledde fjell til Sri Lankas gylne kystlinje

Fordyp deg i en verden av velvære i Sri Lankas vidunderlige natur i de tekledde fjellene og på de gylne strendene på sørkysten. Reisen starter på Ceylon Tea Trails, som ligger i det magiske fjellandskapet mellom vakre teplantasjer og pittoreske fjell og daler, i et kjøligere klima der du kan slappe av og gå turer i naturen. Deretter går turen til sørkysten, der du kan skreddersy et velværeprogram på Kayaam House som vil stresse ned og forynge deg mens du nyter livet på den palmekransede stranden ved Det indiske hav.
 
På reisen får du også mulighet til å delta i tesmaking, fotturer med naturguide, unike matopplevelser og en av verdens mest naturskjønne togreiser.
Denne reiseruten kan endres og tilpasses etter dine behov. Mulighet for avreise når som helst, året rundt
Reisebeskrivelse Ceylon Tea Trails Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Dag 1
Ankomst til Sri Lanka
Ceylon Tea Trails
Castlereagh Lake
Velkommen til Sri Lanka! Når du ankommer Bandaranaike internasjonale lufthavn og reiseformalitetene er fullført, blir du ønsket hjertelig velkommen av vår partner i Sri Lanka, som eskorterer deg til bilen din der sjåføren og guiden venter på deg.
 
Deretter er det en fem timer lang kjøretur til Dickoya i Hatton, en naturskjønn tur med stopp etter behov. Hvis du foretrekker en 30-minutters flytur med sjøfly fra Colombo lufthavn til Castlereagh Reservoir, kan dette også ordnes mot et pristillegg.
 
Når du ankommer Ceylon Tea Trails, blir du ønsket velkommen av din personlige butler som hjelper deg med å finne deg til rette i den vakre bungalowen din, der du får en følelse av livet som plantasjeeier på begynnelsen av 1900-tallet. Resten av dagen kan du bruke som du vil. Du kan leie en sykkel og utforske området, gå en tur, spille krokket eller nyte High-tea om ettermiddagen.
Overnatting
3 netter, Ceylon Tea Trails
Måltider
All Inclusive
Dag 2
Dykk ned i en verden av Ceylon-te
Ceylon Tea Trails
Ceylon Tea Trails - High Tea
Etter en deilig frokost kan du dykke ned i Ceylons teverden på en spesialorganisert tereise med en av de ansvarlige for teproduksjonen. Etterpå har du muligheten til å ta en kort fottur til et svært pittoresk sted på eiendommen, hvor du blir servert en unik Planter's Tiffin Lunch med utsikt over de omkringliggende fjellene og dalene.
 
Ettermiddagen kan du igjen bruke som du vil - kanskje på flere gå- og sykkelturer eller kanskje en spabehandling på rommet.
Overnatting
Ceylon Tea Trails
Måltider
All Inclusive
Dag 3
Avslapping eller fotturer, tesmaking og en spesiell middag
Ceylon Tea Trails
Castlereagh Bungalow
Denne morgenen kan du dra på en halvdags guidet fottur med en av hotellets egne naturguider og utforske naturen, eller du kan starte dagen rolig i bungalowen din eller i den vakre hagen og kanskje nyte en dukkert i bassenget og lese en god bok.
 
På ettermiddagen kan du bli med på en privat tesmaking, og om kvelden kan du nyte den helt spesielle Signature Tea Infused Dinner i bungalowen.
Overnatting
Ceylon Tea Trails
Måltider
All Inclusive
Dag 4
På en av verdens mest naturskjønne togreiser
Kayaam House
Sri Lanka
Etter frokost er det på tide å ta farvel med Ceylon Tea Trails og de vakre tebekledde fjellene. Dere blir kjørt til Hatton jernbanestasjon, der dere går om bord i toget på en av verdens mest naturskjønne togreiser. På denne magiske togreisen gjennom fantastiske teplantasjer, skoger, åser og daler får du også oppleve det lokale livet og sjarmerende jernbanestasjoner av den gamle skolen, som fortsatt drives med maskiner fra gamle dager.
 
 
Togturen varer i ca. 4 timer og ender i byen Ella, der sjåføren og guiden venter på dere med bagasjen deres. Herfra går turen videre til kysten, hvor dere sjekker inn på Kayaam House, hjemmet deres for de neste dagene. Kayaam House ligger nord for byen Tangalle.
 
 
Alternativt kan du mot et pristillegg få en 30-minutters transport med sjøfly fra Castlereagh Reservoir til Koggala Domestic Airport, og deretter en 90-minutters kjøretur til Kayaam House.
 
 
Når du har sjekket inn, kan du tilbringe resten av ettermiddagen med å nyte de mange fasilitetene og den koselige atmosfæren på Kayaams House.
Overnatting
5 netter, Kayaam House
Måltider
Halvpensjon
Dag 5-8
Velvære og gylne strender på sørkysten av Sri Lanka
Kayaam House
Kayaam House
Bruk de neste dagene til å lade batteriene med god, sunn og næringsrik mat, velværebehandlinger, lange turer på stranden, yoga og ren avslapning i de vakreste omgivelser. Hvis du ønsker å oppgradere oppholdet til en Wellness Getaway, kan du legge til velværepakken Ayurveda Immersion, som kombinerer ayurvedaterapi med yoga og meditasjon. Dette er en ideell pakke for deg som er ny til ayurveda og ønsker å ta det første skrittet på reisen mot holistisk velvære.
 
Du kan også bare velge individuelle behandlinger fra spa-menyen når du er i humør til det.
Overnatting
Kayaam House
Måltider
Halvpensjon
Dag 9
Hjemreisedag
Kayaam House
Kayaam House
Dagen er kommet da du skal reise hjem til Norge, eller kanskje begi deg ut på et nytt eventyr. Du blir hentet og kjørt til flyplassen slik at du rekker avgangsflyet ditt. Reisen tar ca. 3 timer.
 
Hvis du ønsker å kombinere denne reisen med flere strandferier, flere kulturopplevelser på Sri Lanka eller noe helt annet, så gi oss beskjed. Vi skreddersyr reisen etter dine ønsker.
Overnatting
Kayaam House
InnkvarteringSri Lankas te-land og palmestrender på sørkysten

Ceylon Tea Trails

"Et skritt tilbake i tid" - historiske bungalower i frodig telandskap

PRISINDIKASJON Ceylon Tea Trails
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillett Oslo - Colombo - Oslo på økonomiklasse med bytte underveis
 • Privat transport Colombo lufthavn - Ceylon Teatrails - Hatton 
 • 3 overnatninger Ceylon Tea Trails i 1xGarden Suite inklusiv
  • Helpensjon (frokost, lunsj og middag)
  • Utvalgte drikkevarer
  • Afternoon Tea
  • Sykkel og kajakk
  • Planter´s Tiffin frokost
  • Signature Tea Infused Dinner 
 • 5 netter Kayaam House i 1xOcean Room inkl. halvpensjon (frokost og middag)
 • Scenisk togtur fra Hatton til Ella
 • Privat transport Ella - Kayaam House - Colombo lufthavn i bil med air-condition
 • Transport med engelsktalende sjåførguide 
 • Flyskatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.