Hoteller på Sri Lanka

Boutique, stilrene eller kolinistilshoteller i særklasse

Charmerende hoteller og boutiquehoteller i naturskønne omgivelser.

Sri Lanka er et overflødighetshorn av muligheter, enten du ønsker en kultur- og naturopplevelsesrik ferie eller en avslappende strandferie - og det samme gjelder hotellene. Enten du reiser som par eller med hele familien, om du vil bo i byen, i kulturtriangelet, ved stranden eller i høylandet, og om du foretrekker små, sjarmerende boutiquehoteller, historiske hoteller i kolonistil eller moderne, stilfulle hoteller, så finnes det noe for enhver smak.
Vi har besøkt Sri Lanka og valgt ut de beste hotellene, hvert med sin egen sjarm og karakter. Hotellene ligger spredt over hele øya. Noen ligger i små, idylliske oaser av fred og ro, mens andre har utsikt over grønne rismarker, endeløse fjellandskap og vakre innsjøer. Noen ligger ved kysten med direkte tilgang til stranden, mens andre ligger i travle byer, blant frodige teplantasjer eller innenfor de gamle murene til Galle Fort.
 
Felles for alle våre utvalgte hoteller er et meget høyt servicenivå, er hjertevarme og ligger i luksuriøse og vakre omgivelser.