Rundreise beskrivelse Familievennlig safari, Cape Town og hvalkysten

Luksuriøs malariafri safari for barnefamilien

Luksuriøs malariafri safari for barnefamilien

Store ​​opplevelser for barn og voksne venter når du besøker det beste av Sør-Afrika. En ferie med store kontraster, som begynner med enestående safari i det barnevennlige og malariafrie Madikwe Game Reserve og deretter fortsetter med den kosmopolitiske Cape Town.

 
Reisen slutter på beste vis med hvalsafari, strender og mange aktiviteter på Mosaic Lodge, som ligger ved bredden av Hermanus-lagunen øst for Hermanus, i et privat reservat med nydelig utsikt over innsjøen og Overberg-fjellene. Det er bare seks steinhytter med halmtak, alle hyttene har bad med badekar og utedusj og terrasse med utsikt over lagunen.
 
Alle stedene du bor på denne turen er av høy standard og samtidig ytterst barnevennlige.
 
Mulighet for avreise hver dag
Reisebeskrivelse Luksuriøs malariafri safari for barnefamilien Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Dag 1-3
Madikwe Game Reserve
Tuningi Safari Lodge
Tuningi Safari Lodge
Etter ankomst til Johannesburg internasjonale flyplass kjøres det i 10 minutter til en liten terminal, hvor du vil fly videre til Madikwe Game Reserve, noe som tar omtrent en time.
 
På flystripen blir du hentet av guiden din og kjørt i en firehjulstrekker i rundt 20 minutter til lodgen. Allerede på veien kan være heldig å se forskjellige dyr.
 
Lodgen din, Tuningi Safari Lodge, ligger i den vestlige delen av parken på en liten åsrygg. Lodgens innredning er afrikansk inspirert, koselig og intim med sine 6 stråtekte og romslige suiter, hvorav to er familiesuiter. Det er et svømmebasseng, fitnessrom, mulighet for massasje, et skjul under bakken for å se på dyrene, som er tiltrukket av vannhullet på hytta. Wi-Fi, et lite bibliotek, suvenirbutikk og barnevakt er også tilgjengelig.
 
Her vil du tilbringe tre eventyrlige dager med safariopplevelser. En klassisk safaridag starter med å våkne opp tidlig om morgenen, reise av sted på en safari i en åpen firehjulstrekker. Etter 2-3 timers safari reiser du tilbake til lodgen hvor du spiser frokost på terrassen. Etter frokost kan du nyte en svømmetur i bassenget, ta en spasertur i skjulet for å se hvilke dyr som kommer innom og kanskje få noen gode nærbilder av dyrene eller brenne av litt energi i treningsstudioet.
 
Etter lunsj er det tid for siesta før dere møtes igjen på ettermiddagen for ettermiddagskaffe / te før du drar til ettermiddagsafari. På dagens ettermiddagsafari stopper du ved solnedgang der du tar en pause og nyter solnedgangen og stillheten. Etter pausen kjører du tilbake til lodgen, hvor det har blitt satt spotlight på bilen, og nå er dere på utkikk etter de nattaktive dyrene. Tilbake på lodgen venter en deilig middag på terrassen, i restauranten eller i bomaen, en uterestaurant opplyst av lanterner og et bål.
 
Madikwe Game Reserve er et 750 km2 stort safarireservat som grenser til Botswana. I reservatet er det få eksklusive lodger og camperer, og derfor møter man ikke mange andre safarikjøretøyer på safarien.
 
Parken byr på mye dyreliv, og i tillegg til "The Big 5" (elefant, bøffel, neshorn, leopard og løve) er det mange andre dyrearter som sjiraffer, sebra, forskjellige antiloper og mer, noe som gir fantastiske safariopplevelser.
 
Overnatting
3 netter, Tuningi Safari Lodge
Måltider
Helpensjon
Dag 4-7
Cape Town
2 bedroom Luxury Apartment, Cape Town Waterfront
Cape Town
Denne morgenen kjører du turens siste safari. Etter frokost kjører du til flystripen og flyr tilbake til Johannesburg for å reise videre til Cape Town.
 
Fra Cape Town flyplass kjører du til leiligheten din som ligger i Cape Town, rett ved den berømte Victoria & Alfred Waterfront. V&A Waterfront er et stemningsfylt område med mange restauranter, kafeer, lokale kunstnere og et stort kjøpesenter.
 
Under oppholdet i Cape Town kan du oppleve byen på egen hånd – eventuelt en tur med hop-on / hop-off bus (ikke inkludert), eller det kan kjøpes en privat guidet tur rundt i byen.
 
Under oppholdet i Cape Town er en privat guidet heldagstur til Kapp det gode håp inkludert. På turen vil du blant annet oppleve Chapman's Peak Drive på Atlanterhavskysten, en spektakulær kjøretur på en klippeside, Cape Point - hvor det er en fantastisk utsikt over havet. Et annet høydepunkt på dagen er besøket i en pingvinkoloni.
 
Det er også mulig å arrangere en heldagstur til vinlandet, som ligger bare 50 km fra Cape Town. I vinlandet kan du besøke vinprodusenter for rundvisning og prøvesmaking av forskjellige viner, noen steder kombinerer også dette med sjokoladesmaking og olivenoljesmaking. Ved Franschhoek ligger et koselig motormuseum med opptil 100 år gamle biler, motorsykler og sykler.
 
Inne i Franschhoek by kan du gå en tur langs byens hovedgate, besøke interessante og lokale små butikker, nyte en is og en kopp kaffe på en av de mange koselige kafeene. I byen Stellebosch er gatebildet prydet med mange eiketrær plantet langs gater og vakre romantiske hvitkalkede Cape-Dutch-bygninger.
 
Overnatting
4 netter, 2 bedroom Luxury Apartment, Cape Town Waterfront
Dag 8-10
Hvalkysten – Hermanus
Mosaic Lodge
Mosaic Lodge
Etter noen herlige dager i storbyen, kjører du omtrent 2 timer sørvest til kystbyen Hermanus. Turen går gjennom vakre og varierte landskap med fjell og dramatiske kyststrekninger.
 
Hermanus er en liten fiskerlandsby, som er spesielt populær i perioden mellom juni og desember, siden de sørlige retthvalene immigrerer hit fra Antarktis. Hvalene kommer til Walker Bay , hvor de er skjermet for å kalve. Hvalene kan ofte oppdages i fjorden fra land i disse månedene.
 
Lodgen din - Mosaic Lodge - ligger ved bredden av Hermanus-lagunen øst for Hermanus. Lodgen ligger i et privat reservat med vakker utsikt over innsjøen og Overberg-fjellene. Det er bare seks steinhytter med halmtak, alle hyttene har bad med badekar og utedusj og terrasse med utsikt over lagunen.
 
Under oppholdet på Mosaic Lodge er ulike aktiviteter inkludert, for eksempel en tur til stranden i en firehjulstrekker, en guidet på quad-bike hvor fantastisk flora og fugleliv utforskes, en båttur i lagunen, en guidet tur til en grotte ved stranden og guidede gåturer i reservatet. Selvfølgelig kan du også bare slappe av ved bassenget ved lodgen.
 
Overnatting
3 netter, Mosaic Lodge
Måltider
Helpensjon
Dag 11
Sør-Afrika — Norge
Hjemreise
I dag sier du farvel til Sør-Afrika og kjører til Cape Town flyplass for å reise tilbake til Norge med flybytte på veien.
 
Overnatting
Hjemreise
PRISINDIKASJON Luksuriøs malariafri safari for barnefamilien
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
10 NETTER FRA
Periode
Voksen
15.06.24 - 30.06.24
64.495
01.07.24 - 31.07.24
64.695
01.08.24 - 21.08.24
67.095
22.08.24 - 30.09.24
65.695
01.10.24 - 10.12.24
66.995
Familiereise
Prisen er basert på at dere reiser 2 voksne og 2 barn under 12 år. (Prisen er den samme for voksne og barn)
 
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 900 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillett Norge - Johannesburg - Cape Town - Norge
 • Flytransfer fra Johannesburg - Madikwe t / r
 • Biltransport - Cape Town flyplass - Cape Town leilighet - Mosaic Lodge, Hermanus - Cape Town flyplass
 • Privat guidet heldagsutflukt til Kapp det gode håp
 • Flyskatter
 • 3 netter på Tuningi Safari Lodge (eller Jaci's Safari Lodge)
  • Inkl. med helpensjon og safari inkludert
 • 4 netter i leilighet i Cape Town
 • 3 netter på Mosaic Lodge i Suite
  • Inkl. helpensjon og utvalgte aktiviteter inkludert
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.