Rundreise beskrivelse Safari, byliv og vinland i Sør-Afrika

Det beste av Sør-Afrika på én reise - byliv, strandturer, vinland, kultur, natur og safari

Det beste av Sør-Afrika på én reise - byliv, strandturer, vinland, kultur, natur og safari

Hvorfor slå seg til ro når du kan få alt på én og samme ferie? - Det får du på denne rundreisen i Sør-Afrika.
 
Eventyret starter med safariopplevelser i det private Thornybush Game Reserve, en del av det verdensberømte Greater Kruger-området. Hver dag arrangeres det safari tidlig om morgenen og om ettermiddagen på jakt etter "The big 5" og andre ville dyr i bushen. 
 
Videre til Cape Town, ofte omtalt som verdens kanskje vakreste by. Her får du oppleve den pulserende energien i V&A Waterfront, der hotellet ditt ligger, utsikten fra Cape Towns landemerke Table Mountain - et av verdens 7 underverker - og kanskje en fottur til toppen av Lion's Hill.  
 
Reisen avsluttes i det berømte vinlandet og nabobyen Franschhoek, blant endeløse rader med frodige vinranker, der du kan smake på Sør-Afrikas beste viner og nyte deilig mat. 
 
På den første delen av reisen bor du på en av Royal Malewanes tre luksuriøse safarilodger, som kombinerer fortidens romantikk og skjønnhet med nåtidens komfort. I Cape Town bor du på et moderne designhotell som gjenspeiler byens dynamikk og energi på en perfekt måte - og på reisens siste etappe får "landlig idyll" en helt ny betydning når du bor omgitt av grønne vinranker og plommetrær med fjellene som den vakreste kulisse.
Mulighet for avreise hver dag, året rundt. Dette reiseforslaget kan tilpasses etter dine ønsker.
Reisebeskrivelse Det beste av Sør-Afrika på én reise Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Dag 1
Johannesburg - Thornybush Game Reserve
Royal Malewane
Waterside Lodge
Dere ankommer Johannesburg i Sør-Afrika for å ta innenlandsflyet til Hoedspruit. Fra Hoedspruit er det en 45-minutters kjøretur til Royal Malewane, hvor du ankommer en av Royal Malewanes tre lodger, som blir utgangspunktet for de neste dagenes spennende opplevelser. 
 
Royal Malewane er ikke bare én, men tre usedvanlig vakre og luksuriøse lodger som ligger i det private Thornybush Game Reserve, en del av Greater Kruger nasjonalpark. Alle tre lodgene tilhører Royal Malewane og har hvert sitt konsept, men alle tre lodgene er et sant bushparadis. De tre lodgene er en perfekt blanding av fortidens skjønnhet og romantikk og dagens moderne bekvemmeligheter. 
 
Det er også mulig å fly i små safarifly fra Johannesburg til/fra flystripen i nærheten av lodgen. Vennligst forhør deg nærmere om dette.
 
Nå kan ferien begynne! De første dagene vil du oppleve det "ekte" Afrika når du drar på safari blant Afrikas ville dyr.
Overnatting
4 netter, Royal Malewane
Måltider
Helpensjon og utvalgte drikkevarer
Dag 2-4
På utkikk etter "The big 5" i Sør-Afrikas største viltreservat
Royal Malewane
Royal Malewane Safari
Royal Malewanes Lodges ligger i det private Thornybush Game Reserve, en del av Greater Kruger nasjonalpark, det største viltreservatet i Sør-Afrika. Parken, som dekker et område på 19 485 kvadratkilometer, omtrent halvparten av Danmarks størrelse, er hjemsted for en rekke ulike økosystemer, noe som gjør at mer enn 145 pattedyr, deriblant løver, leoparder, bøfler, elefanter og svarte neshorn - også kjent som "The Big 5" - og over 500 fuglearter har sitt hjem her. 
 
For de fleste er safari den største opplevelsen Afrika har å by på - å se dyrene i sitt rette element er unikt.  De daglige safariturene starter tidlig om morgenen og fortsetter på ettermiddagen frem til solnedgang. De varme timene midt på dagen kan nytes på lodgen med deilig lunsj og mulighet til å slappe av i spaet med en avslappende massasjebehandling.  Det tilbys også safari til fots, slik at du kan komme nærmere de mindre dyrene som ofte blir oversett når du kjører på savannen i de kraftige firehjulstrekkerne.
Overnatting
Royal Malewane
Måltider
Helpensjon og utvalgte drikkevarer
Dag 5
Fra safari til storby
The Silo Hotel
The Silo Hotel
Etter noen spennende dager på safari skal du nå oppleve en helt annen side av Afrika. Du blir kjørt til byen Hoedspruit for å fly til en av verdens vakreste byer, Cape Town. De neste dagene går med til å utforske denne fascinerende byen, som byr på alt fra de mest trendy butikkene, restaurantene og kafeene til et av verdens 7 underverker. 
 
Du bor i en gammel silo, som er mye finere enn det høres ut som. Siloen er nemlig omgjort til The Silo Hotel, et moderne og stilig designhotell som ligger i den kanskje mest pulserende og travle delen av Cape Town, V&A Waterfront. Her ruver tårnene i dette arkitektoniske mesterverket over landskapet, og fra de puteformede panoramavinduene har man en fantastisk utsikt som strekker seg hele veien fra Table Mountain til havnen i Table Bay.
Overnatting
3 netter, The Silo Hotel
Måltider
Frokost
Dag 6-7
Opplevelser i verdens kanskje vakreste by - Cape Town
The Silo Hotel
I Cape Town er ikke spørsmålet hva du skal gjøre, men om det er mulig å gjøre alt - enten du liker natur, kultur, historie eller litt av alt. Det magiske med Cape Town er den fantastiske blandingen av fantastisk natur, ulike kulturer, kunst, design og uimotståelig mat og vin. V&A Waterfront, der hotellet ligger, er et av byens mest trendy steder med fasjonable butikker, fantastiske restauranter og Two Oceans Aquarium, så du kan lett tilbringe en hel dag - eller to. Hvis du er kunstinteressert, kan du glede deg over at hotellet ligger over Zeitz Museum of Contemporary Art Africa (MOCAA), som huser Afrikas største samling av afrikansk samtidskunst, samt flere gallerier og museer.
 
Naturen i og rundt Cape Town er et helt kapittel for seg selv. Det største og mest berømte er Table Mountain, et av verdens 7 underverker. Gå eller ta taubanen til toppen av fjellet og nyt den spektakulære utsikten over byen, havet og Robben Island i det fjerne. En litt kortere fottur tar deg til toppen av Lion's Head, et mindre fjell ved siden av Table Mountain, som også byr på flott utsikt. Du kan også ta en spasertur gjennom Kirstenbosch botaniske hage, som regnes som en av de vakreste botaniske hagene i verden. 
 
Vi kjenner alle til Nelson Mandela og hans livslange kamp for de svartes rettigheter i Afrika. Et besøk på Robben Island, der han satt fengslet i 18 av de 27 årene han satt fengslet, er en spennende og gripende opplevelse. 
 
Gå heller ikke glipp av en rolig spasertur i sentrum av Cape Town eller en tur til en av de vakre strendene i nærheten av byen.
Overnatting
The Silo Hotel
Måltider
Frokost
Dag 8-9
Sør-Afrikas vakre vinlandskap og sjarmerende vingårder
La Residence
La Residence
Sør-Afrika er kjent for sine virkelig gode viner og ikke minst for sine frodige vinmarker og vakre vingårder. 
 
En naturskjønn kjøretur på ca. 1 time tar deg til hjertet av Franschhoek-dalen, til det idylliske, pittoreske og fredelige landstedet La Residence. På den 30 hektar store eiendommen bor du omgitt av fjell, frodige vinmarker, plommetrær og sjarmerende vingårder. Stedet utstråler fred og ro, og de mange antikvitetene og vakre blomstene gir en herlig følelse av eleganse og idyll. 
 
Det er tid til å utforske Franschhoek. Fra hotellet går det en shuttlebuss inn til Franschhoek by, også kjent som Sør-Afrikas kulinariske hovedstad. Området huser en rekke av landets beste vingårder, som alle er vel verdt et besøk, for i tillegg til de fantastiske vinene får du lære om vinfremstillingsprosessen og se vakre historiske bygninger i fantastiske omgivelser.
Overnatting
2 netter, La Residence
Måltider
Frokost
Dag 10
Franschhoek
Hjemreisedag
La Residence
Etter noen herlige dager i Sør-Afrikas vinland blir du kjørt tilbake til Cape Town, hvorfra du flyr tilbake til Norge - eller begir deg ut på nye eventyr.
Overnatting
Hjemreisedag
InnkvarteringSør-Afrika

Royal Malewane

Tre populære safarilodger, ett fantastisk safariområde, et utall opplevelser

The Silo Hotel

5-stjerners luksus i nærheten av alt

La Residence

Sør-Afrikas vakre vinlandskap og sjarmerende vingårder

PRISINDIKASJON Det beste av Sør-Afrika på én reise
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
9 NETTER FRA
Periode
Voksen
16.07.24 - 24.09.24
178.895
25.09.24 - 01.10.24
179.295
02.10.24 - 09.12.24
178.895
10.12.24 - 31.12.24
180.195
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flyreiser Norge - Johannesburg / Cape Town - Norge
  • Innenlandsfly Johannesburg - Hoedspruit - Cape Town
  • 4 netter på Royal Malewane i luksussuite inkludert All Inclusive (frokost, middag og lunsj)
  • Utvalgte drikkevarer på Royal Malewane 
  • 2 daglige safariturer eller vandresafari
  • Transport fra Cape Town flyplass - The Silo Hotel - La Residence - Cape Town flyplass
  • 3 netter på The Silo Hotel inkludert frokost i Silo-rommet
  • 2 netter på La Residence i luksussuite inkludert frokost og snacks, utvalgte drikkevarer, minibar og klesvask
  • Transport fra La Residence til Franschhoek tur-retur
  • Engelsktalende safariguide (forvent å kjøre safari sammen med andre gjester)
Prisen inkluderer ikke
Avbestillingsforsikring - fra 7 % av reisens pris og tegnes ved bestilling av reisen.
Reiseforsikring
Tips og driks
Vaksinasjoner
Utflukter i Cape Town og vindistriktet - vi hjelper deg gjerne med dette
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.