Rundreise beskrivelse To sider av Sør-Afrika på én reise

Opplev to sider av Sør-Afrika på én og samme reise - byliv, strandturer, kultur, natur og safari.

Opplev to sider av Sør-Afrika på én og samme reise - byliv, strandturer, kultur, natur og safari.

Kombiner noe av det beste Sør-Afrika har å by på. Reisen starter i en av verdens vakreste byer med muligheter for kulturelle, gastronomiske og historiske opplevelser. Deretter går turen innover i landet til det Afrika som alltid har eksistert; den barske, utemmede bushen med ville dyr og gylne solnedganger.
 
Reisen starter i Cape Town, der du kan oppleve utsikten fra Table Mountain - et av verdens 7 underverker - og kanskje vandre til toppen av Lion's Hill. Du kan oppleve den pulserende energien i V&A Waterfront og la deg fascinere av skjønnheten i Kirstenbosch botaniske hage. Du kan utforske Robben Island og se hvor Nelson Mandela satt fengslet, og du kan nyte deilig mat og gode viner. Samtidig bor du på et moderne designhotell som gjenspeiler den dynamikken og energien som Cape Town står for. 
 
Etterpå venter store safariopplevelser i det private Thornybush Game Reserve, som er en del av den verdensberømte Greater Kruger nasjonalpark, der du med en spent kribling i magen holder utkikk etter "The big 5" og andre ville dyr i bushen. Innimellom safariturene kan du slappe av i Royal Malewanes spa eller bare fortape deg i de fantastiske naturomgivelsene og den stjernespekkede nattehimmelen. Her bor du på en autentisk safarilodge som kombinerer fortidens romantikk og skjønnhet med nåtidens komfort, og som med sin avslappende atmosfære skaper den rette stemningen for de mange naturopplevelsene som venter.
Mulighet for avreise hver dag, året rundt. Dette reiseforslaget kan tilpasses etter dine ønsker.
Reisebeskrivelse Safari i Greater Kruger og pulserende byliv i Cape Town Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Dag 1
Ankomst til Cape Town
The Silo Hotel
The Silo Pool
Velkommen til en av verdens vakreste byer, Cape Town. De neste dagene skal du bruke til å utforske denne fascinerende byen, som byr på alt fra de mest trendy butikkene, restaurantene og kafeene til et av verdens 7 underverker. 
 
Etter innreiseformalitetene blir du kjørt til overnattingsstedet ditt, The Silo Hotel. The Silo er en gammel silo, som er mye finere enn det høres ut som. Siloen er omgjort til The Silo Hotel, et moderne og stilig designhotell som ligger i den kanskje mest pulserende og travle delen av Cape Town, V&A Waterfront.
Overnatting
4 netter, The Silo Hotel
Måltider
Frokost
Dag 2-4
Opplev den fascinerende byen ved Afrikas ende
The Silo Hotel
I Cape Town er ikke spørsmålet hva du skal gjøre, men om det er mulig å gjøre alt - enten du liker natur, kultur, historie eller litt av alt. Det magiske med Cape Town er den fantastiske blandingen av fantastisk natur, ulike kulturer, kunst, design og uimotståelig mat og vin.
 
V&A Waterfront, der hotellet ligger, er et av byens mest trendy områder med fasjonable butikker, flotte restauranter og Two Oceans Aquarium. Hvis du er kunstinteressert, kan du glede deg over at hotellet ligger over Zeitz Museum of Contemporary Art Africa (MOCAA), som huser Afrikas største samling av afrikansk samtidskunst. 
 
Naturen i og rundt Cape Town er et helt kapittel for seg selv. Det største og mest berømte er Table Mountain, et av verdens 7 underverker. Gå eller ta taubanen til toppen av fjellet og nyt den spektakulære utsikten over byen, havet og Robben Island i det fjerne. En litt kortere fottur tar deg til toppen av Lion's Head, et mindre fjell ved siden av Table Mountain, som også byr på en fantastisk naturopplevelse. Du kan også ta en spasertur i Kirstenbosch botaniske hage, som regnes som en av verdens vakreste botaniske hager. 
 
Området er også kjent for sine utmerkede viner, spesielt de frodige vinmarkene og vakre vingårdene. Inkludert i oppholdet er en vintur til vinregionen Franschhoek, som ligger ca. 1 times kjøring fra Cape Town, og lunsj på La Residence i Franschhoek.
Overnatting
The Silo Hotel
Måltider
Frokost
Dag 5
Fra storby til viltreservat
Royal Malewane
Malewane Lodge - Masiya bar
Etter noen begivenhetsrike dager i Cape Town skal du nå oppleve en helt annen side av Afrika; det "ekte" Afrika med sitt dyreliv. 
 
Transfer til Cape Town lufthavn for innenlandsflyvningen til Hoedspruit - en flytur på ca. 2,5 timer. Fra Hoedspruit er det en kjøretur til lodgen, som tar ca. 45 minutter, før dere ankommer lodgen, Royal Malewane, som blir utgangspunktet for de neste dagenes spennende opplevelser. 
 
Royal Malewane er ikke bare én, men tre usedvanlig vakre og luksuriøse lodger som ligger i det private Thornybush Game Reserve, en del av Greater Kruger nasjonalpark. Alle tre lodgene er en del av Royal Malewane og har hvert sitt konsept, men alle tre lodgene er et sant bushparadis. De tre lodgene er en perfekt blanding av fortidens skjønnhet og romantikk og dagens moderne bekvemmeligheter. 
 
Det er også mulig å fly i små safarifly fra Cape Town til flystripen i nærheten av lodgen. Vennligst forhør deg nærmere om dette.
Overnatting
4 netter, Royal Malewane
Måltider
Helpensjon og utvalgte drikkevarer
Dag 6-8
Safariopplevelser i Greater Kruger
Royal Malewane
Royal Malewane
Safari er for de fleste den største opplevelsen det ville Afrika har å by på. Tidlig om morgenen og igjen sent på ettermiddagen kan du dra på safari i dette storslåtte området som huser mangfoldige økosystemer og er hjem for mer enn 145 pattedyr, deriblant løver, leoparder, bøfler, elefanter og svarte neshorn - også kjent som "The Big 5" - og over 500 fuglearter. 
 
Hver dag kan du velge mellom to safariturer (morgen og ettermiddag) eller buskturer for å komme nærmere de mindre dyrene og oppleve dem i sitt rette element.
Overnatting
Royal Malewane
Måltider
Helpensjon og utvalgte drikkevarer
Dag 9
Kruger National Park
Hjemreisedag
Safari
I dag tar du farvel med Sør-Afrika. Kjør til Hoedspruit for å ta flyet til Johannesburg og videre til Norge - eller kanskje du flyr til nye eventyr, for eksempel en strand- eller golfferie på Mauritius.
Overnatting
Hjemreisedag
InnkvarteringSør-Afrika

The Silo Hotel

5-stjerners luksus i nærheten av alt

Royal Malewane

Tre populære safarilodger, ett fantastisk safariområde, et utall opplevelser

PRISINDIKASJON Safari i Greater Kruger og pulserende byliv i Cape Town
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flyreiser Norge - Cape Town/Johannesburg - Norge
 • Innenlandsfly Cape Town - Hoedspruit - Johannesburg
 • Flyplasstransport i Cape Town - The Silo Hotel tur-retur
 • 4 netter på The Silo Hotel inkl. frokost i Silo-rommet
 • Utflukt og lunsj i vinområdet La Residence, Franschhoek 
 • 4 netter på Royal Malewane i luksussuite inkludert All Inclusive (frokost, middag og lunsj)
 • Utvalgte drikkevarer på Royal Malewane 
 • 2 daglige safariturer eller vandringssafari Engelsktalende safariguide (forvent å kjøre safari sammen med andre gjester)
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring - fra 7 % av reisens pris og tegnes ved bestilling av reisen.
 • Reiseforsikring
 • Tips og drikkepenger
 • Vaksinasjoner
 • Utflukter i Cape Town - vi hjelper deg gjerne med dette
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.