Beskrivelse

Karen Blixen Coffee Gardens & Cottages

Start din kenyanske safari på Karen Blixen Coffee Garden & Cottages
I en vakker og rolig hage, hvor store trær skaper et område som veksler mellom sol og skygge, følger du stiene rundt det frodige, men velholdte gresset. Overalt er det blomster og planter som skaper en atmosfære av kontrollert vill natur. Stedet er Karen Blixen Coffee Gardens & Cottages.
 

En aura av Karen Blixen

 
I bydelen Karen, som sies å være oppkalt etter Karen Blixen, ligger denne lille og koselige hyttesamlingen, hvorfra du har nærhet til safari og lokale utflukter, samtidig som du har basseng, koselig loungeområde, god mat og drikke for hånden.
 
Karen Coffee Gardens & Cottages ligger i området, som for over 100 år siden var en del av Karen Blixens velkjente afrikanske gård. Resepsjonsbygningen Swedo-house er til og med fra den tiden og står omtrent som den gang, da det i lengre perioder var boligen til Karen Blixens bror Thomas. Før da har det også vært jakthytte.
 

Derfor liker vi Karen Blixen Coffee Garden & Cottages

 
Stedet har en avslappet og behagelig måte å starte eller avslutte en safari på. Du er nær den Int. flyplassen Jomo Kenyatta, men også den mindre Wilson Airport som du flyr til/fra på safari. Lokale utflukter til interessante steder i området er lett tilgjengelig. Det er en avslappet atmosfære som bringer deg ned på jorden, og den vakre hagen er et klart pluss.
Velegnet for par
Nær Wilson flyplass og fly-in safari
Godt utgangspunkt for utflukter
Kazuri Beads
Giraffe Center
Elefant barnehjem
FASILITETER Karen Blixen Coffee Gardens & Cottages
En god start eller slutt på din safari

Koselige og stemningsfulle hytter i kolonistil

 
Karen Blixen Coffee Garden & Cottages har 12 ett-roms hytter tilgjengelig, en bryllupsreise-hytte og tre dobbeltroms hytter. Hyttene ligger vakkert til i den vakre hagen og med en lys og elegant afrikansk kolonistil føles det avslappende å gå til og fra hytta.
 
Alle hyttene er utstyrt med stort bad, veranda og peis. Innredningen er avslappet, enkel og komfortabel med mørkebrune tremøbler, myke sofaer og mørke tregulv, som passer godt til de lyse fargene og det oransje lyset fra lampene og peisen.
 

Nyt en drink, et deilig måltid eller en god kopp kaffe i Hattons Lounge

 
Hattons Lounge er Karen Blixen Coffee Gardens & Cottages sosiale møteplass, hvor restaurant, bar og lounge smelter sammen. Her kan du ta en smakfull og fargerik drink, et deilig måltid eller bare slappe av med en god kopp kaffe.
 
Atmosfæren og innredningen er litt mer komponert uttrykket og man kan se på de forskjellige materialene at de har tenkt i en litt mer moderne afrikansk setting enn på hyttene.
 
Med bassenget like ved er Hattons Lounge et naturlig samlingssted for alle gjester.
Lounge/bar
Restaurant(er)
Svømmebasseng
TV
Artikler om safari